[2:0]2023-24 NBA季後賽討論區 (65)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
真係算犧牲大,其實佢可以有無限開火權
不過其實得綠欣賞tatum,公海一定唔抵得
呢個真,上輪啲防守無哂,全部一步過點搞
呢啲叫有自知之明多過叫犧牲
知自己唔係大佬料
J返當值g1球王片先
https://imgur.com/edwIoFu.mp4
我覺得今場仲誇張
啞而家傷傷地真係換啡好過....
According to Synergy, Tatum is now 8/44 on ISO 3’s in the playoff. 18%.
增肌前好似試過4成
依家跌到咁
睇翻發現因為Luka diet全部都係係人哋面前fadeaway 先可以放佢1 on 1全場

但係佢過唔到 塞軍d人腳步太快

佢會照入但係變咗generate唔到easy shot

其他球星1 on 1會過你 switch完都係要rotate 就冇得好似宜家咁無解

但係luka過咗又
又冇lively gafford roll住入但 因為已經企咗係dunker spot冇咁大威脅
佢要自己打翻好d 不過其實lowkey可能攰 體能問題 只可以攻守揀一邊
出手22球都唔係無限開火權
換你入去都champ到啦Ching
其實可以keep住個record
理性討論下,white 個球block shot 有犯規咩?
打到手,唔係all ball
Hand is part of the ball? 我記得唔係打手臂就ok
我都欣賞譚
但唔好雙標囉

其中星做dirty work 冇得分= 垃圾
譚就= 團隊行先
巨星肯做dirty work 係抵讚
但前提係打到巨星表現先
認真問 doncic 防守唔好expected 所以唔駛屌

咁tatum clutch time 打得唔好唔係都應該expected 咩? 咁點解屌得咁大力
差唔多三雙仲想點
又變球盲
根本牛有得打嘅前提係要Irving 正常發揮,唔係講咩都曬氣
咁第一節小牛挑戰果球應該成功先岩wor, 但宜家失敗
Irving 仲未醒要luka 自己爆到4x-5x 分頂住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞