[2:0]2023-24 NBA季後賽討論區 (65)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
就係goat先教唔到
次次玩到咁上下就逼宮
退左休點教
Bill Simmons
lue 要長約 珍妮EE 唔肯
南斯拉夫冇分裂,加埋Luka真係有得同美國隊老人院抽下
塞爾維亞本身就勁到仆街
世界盃出副選
都贏加拿大拎亞軍
好好好 ,Luka唔叫球星
真係如你所說球球4v5,輸返突,小牛重建啦,點解22年過到大腸,點解今年可以入finals
吹水都唔係噉吹啦,有病
因為每一輪牛都可以放對面一個射手 專心幫雙星補位 但決賽對面個個都唔放得
又老屈
占從來冇干預管理層
佢咁大權就唔會xxxxx 都留/簽唔到
猢人點會走呢條路
22年因為Booker仲choke,今年上面位師兄都答咗你,因為佢每一輪對手都有一個open唔到space嘅點比佢hide,但入到Finals最高強度點會放過你實捉你出嚟打,所以我修正,77係球星,未係巨星,除非佢減重,提升橫移速度,起碼唔好比人一步過先啦正如JT一樣(進攻唔夠穩定),如果唔係咪好似當年IT咁上下
我成日好奇佢本身係歐洲都唔瘦 其實係咪突登增重?
係既又點會減番
Curry 73-9 個屆final 比FOJ , Kyrie 輪流點名
其實係得塞有咁強配置可以打5-out 咁極致

Luka 就算打4星湧都可以mark D.Green , Iggy , Livingston

其實都非戰之罪
進攻咁依賴77 就算佢肯守
你都想佢留番d體力進攻啦
it 唔會畀人一步過 然後企喺度睇波先
咁it而家重係唔係nba?
23年無左Porzingis同Boban,Wood 同 Kleber 都無背身,鍾意射三分,DP就乜都無,Luka打Low Post個功率高過係外面1 on 1,三分更客易出到空位
今年嚟左Lively同Gafford,就讓返個籃底出嚟比啲無射程嘅隊友,自己射多啲三分同中距離
但Curry都唔會一步過,而且比FOJ Kyrie點名係球星實力問題,Luka係塞正選5個都一步過,even Pritchard都比佢輕鬆切
譚係PJ/ 乜尻黑人role player料 癲到
1 round進攻可以比人過3次 都唔簡單
https://x.com/i/status/1800355558391697861
當值防守vs 廢譚進攻 fmvp 競爭
你咁叫啲Luka fans點駁大三元啊,下半場得6分唔睇,8失誤唔睇,JT差個板都大三元就jer住佢命中率嚟屌佢廢
追和先講爭fmvp啦
肥仔step up咗都要輸
痰step down咗照穩贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞