[2:0]2023-24 NBA季後賽討論區 (65)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
試下唔好下下切入過哂炒粉?
依家係鵝啦
字母要拎既野都拎哂
真心講,係
譚=2k my player
你話要佢內線頂中鋒體力下滑都算
屌你上半場炒撚到閪咁 下半場又想爭fmvp
曼巴精神病發作 好彩白球blk冇俾人吹
唔係追淨3-5分射程範圍 呀譚隨時切腹都得
唔係其他人救佢都死左
咁又唔一定 有佢應該會trade小古子留佢
Prime綠算唔算巨星?
計防守組織dirty work都好過譚
所以冇得就咁睇fg%高低

要睇球得分個優勢係嚟自邊到/對家守咩coverage放邊個

追翻源頭今埋Luka戰犯級防守其實都應記一公

Holiday賽後自己都講自己係收益人
有個好GM好重要
鵝點會要古唔要譚
當時計年紀同帶隊能力都似係譚啱做大佬多d
譚咁撚choke 接近無得分能力
當值從來唔係防守勁嘅人黎 呢下唔怪得佢
唔係kidd 都唔會防守隱藏佢
但塞明顯要佢攻哂 包夾都只係俾壓逼佢封傳球線
守就拉佢出黎屌 咁慢慢會令佢攻都冇力
有咩屌左榮縮廢先 分擔唔到當值壓力會貼切啲
有得燒鵝揀咩
如果譚喺湖 菠菜更加冇嘢換ad
結論都係要硬食
Al Horford今天超越John Stockton的紀錄,出賽183場季後賽卻沒有拿下過冠軍

也是這項記錄中排名第二的紀錄,第一名是Karl Malone的193場

我對今年的季後賽沒有特別偏好,但身為老鷹球迷,還是期待看到Horford能夠在今年奪冠,他真的值得這一切

看看塞爾提克能不能堅持到最後了
打到Finals都要比人話對手廢
點解當錫上半拎多咁多分
到底係啲ching假膠
定係譚迷大概質素就係咁
上半場神準,除左ft
有體力同冇體力嘅分野
牛班role player冇佢派牌等同行行企企
榮叔系列賽前已經預matchup 差好難發揮

但係當值完全雪糕筒級表現要隊友無限rotate到最後全隊都冇力都唔係辦法

塞軍弱點從來都係守剷等雙J單打撚fade away自爆

宜家球球直線入低其他牛要overhelp球球塞軍role player都打hard close out真係太易
又話防守贏冠軍 而家得攻唔守波反而被人吹奏
肯定係譚巨星用心良苦,肯dirty work,肯俾隊友上
塞先贏到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞