[2:0]2023-24 NBA季後賽討論區 (65)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
但係Tatum係做緊PJ嘅防守+個個possession佢啟動
你可以笑佢finish嗰下柒
但係攻守計佢係塞best player其實無咩異議
因為呢度唔係牛po
大家唔係討論緊牛點樣調整迎戰G3
而係傾緊JT定肥仔overall能力更高

否則塞贏咗大家都唔應該nitpick JT
A win is a win
就係想傾邊個勁啲先要踩佢低效
小牛明顯係進攻問題啦,輸塞105分又唔係多,本來就得兩把槍,榮叔又啞火,贏就有鬼
啲人講到小牛防守出問.,只喺想gaslight人Luka單兵防守差所以勁唔過譚
你係勁嘅咪做到無位比人入囉,tatum 就可以比人入而luka 就唔駛?
笑左 傷完kp 塞仲有大把人
Dal in 6
唔洗咁認真 jt 係原罪 依到係咁double standard
第一次聽人講話防守唔重要
打得唔好咪屌囉,拉埋其他人落水就得?
luka 打得好好咩? 佢呢兩場夾埋12 助攻12 個to, tatum 就20 助9to, 講真唔覺luka 打得好過tatum
其他big man冇一個有低位進攻嘅能力 Horford又唔可以出太耐
真 其實jt 做錯左d 咩得罪咁多人
打咗吾蝗手
得罪晒猢+湧+太監 仲唔夠多
九唔撚搭八
班能樣純反jt姐都唔知點解咁想小牛贏
你覺得assist turnover 嘅ratio 係1:1 打得好好?如果係tatum 比人屌7 左啦,雙標就雙標啦
你仆街死啦 屌你老母
廢撚何洛瑤我老婆 唔切都無鳩用
連登咁撚垃圾 就係多得你呢啲濕鳩
點解屌傻譚就要屌埋luka
咁做唔使屌親一個人就要屌晒全部nba所有人?
叫做比牛有一線生機囉
正路應該出brisett keep返5out
勇都得罪?
字母咩都有咪又係仲比人笑緊黃金藍領. 仲要21final 字母數據cls. 譚仔依2場個命中係好顯眼喎. 佢依家個打法依係相對無咁eye catching. 工兵化係咁架啦, 而且塞場場都有人爆到出黎. 高階數據譚仔係塞都唔係好顯眼. 好似佢講champ 行先, 咁在意其他人認唔認同佢做咩. 係有啲盲反到話佢無代表作或者是但一個都代到就搞笑啲.

佢好在肯轉個打法唔係個個肯.
點得罪法 雖然curry果年好癲 雙槍當年唔瀨屎勇都未必第4隻啦
超碼實力拉返近好多啦
仲有Kobe hater
癲到咩都關勇事
點得罪法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞