[2:0]2023-24 NBA季後賽討論區 (65)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
塊狼邊隊贏=總冠軍
77 入到波就唔駛屌
JT 入唔到波(?),守到曉飛、almost 三雙,唔屌就天理不容

說到底,JT今年季後賽打法無星味,而且成隊塞打「合理波」,少啲dramatic stories
唔鍾意嘅咪睇到燥,塞迷笑下咪算
不過,連班主都話塞隊波唔stable ,下場就算3:0都咪gel
佢今場已經叫做好咗 唔少tough shot都有
生得差咪好似你隻曱甴咁
呢球pj拉住人地隻手
如果淨係掂手係唔吹
塞今場已經3分麻麻+JT finishing廢(其他幾好)
牛仔仲點打
22年唔計打勇都交到巨星數據
而家轉左型返唔到轉頭
巨星數據輸波 or 藍領數據贏波

開頭冇左個差能 好on9
1. 無吹點challenge
2. 建議睇下咩叫球手一體
其實都準大三元,只係命中低被放大
好多靠佢第一步cut in,其他人先有機會
就算有差能 呢球都唔用得
依家ki變返做2022nets打bos咁樣
Real
球手一體
但JB好似有推人
當有一個唔穩定,仲有另外幾粒巨頭頂住
牛luka唔穩定邊個頂
唔知今次呢冠吹幾多年?
東岸易玩咁多
點解唔用Hardaway既
講雙標嘛
星無手感改做dirty work串連球隊 = 團隊行先
譚啡做 = 雙J又choking靠隊友carry / 柒到隊友都carry唔到
真話唔好拎出嚟講啦,啲忽然牛迷個個吹到77新一代NBA門面咁,歷年嚟有邊個門面係可以防守廢到球球一步過,4打5,Jokic都唔會咁樣被人打點啦,前面入幾多都失返曬
隨意攞到分同好難攞分要做其他野係有分別 呢個要以正視聽

屌佢炒粉冇乜好駁 對我黎講就算冇FMVP都冇所謂
JT都識講:去到咁近拎唔拎到分 做唔做大佬都唔重要 最緊要贏到final

不過講真個核心係tatum其實無論佢得分幾多都應該係佢攞 就好似15curry咁
巴打要求咁低
當佢pj咩
20 年後討論歷史地位傾譚時

巨星數據輸波= 儘力了,隊友cba
藍領數據冠= 是撚旦換人頂譚都champ
我覺得榮叔拎20+ 以佢實力嚟講係好基本嘅要求, 但係呢兩場波你睇佢個樣都feel到佢係冇曬信心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞