[2:0]2023-24 NBA季後賽討論區 (65)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
乜大熱牛慘到要望其他隊傷先有力爭冠
luka 0守波
痰球球拉佢出嚟單打
都係得18分 27%FG 18%3PT
仲奇怪
其實之前對大飛同okc嗰陣進攻打得麻麻,3分炒好多,佢防守不嬲用身體對抗抵消橫移慢,所以胸骨比人撞傷埋,令佢冇得再用心口硬食,但進攻佢係用屎窟撞入去,所以先冇乜影響佢進攻
講luka又拉埋tatum
兩個一個進攻垃 一個防守垃唔得?
其實kp傷唔係預咗咩,佢唔傷先係break new
想笑下件玻璃佬咁柒快打兩場又傷姐 你又唔洗咁玻璃心嘅
Mavs 應該放brown 全程無球包tatum
Tatum 合約年+球隊老大 一定會爭

第3場Tatum仲唔爆出fmvp 一定冇
打到而家仲講緊離間計幾好笑
咪就係 成班得射波好睇
完全無個mentality
係高出手情況下保持到比聯盟平均水平高既真實命中

其實已經好撚勁。 你叫holiday 一場射40球,隨時拎唔到40分
係呀同你老母一樣
班Hater諗唔到有咩好攻擊呀嘛
其實由頭到尾都係屌緊痰
你地班痰迷先拉luka落水咋
要講防守 假期 啡 白 kp全部都有靚play
痰有冇?我都想睇下
佢無論呢個Final打成點, 都一定係Max
根本就唔使爭
關譚迷乜事塞迷屌得最多就係雙J
咪FF咁多譚迷啦 根本就無乜人
講返防守 你地日日吹奏個Irving 單打比Tatum一下拍走個波計唔計?
防到Lively同Gafford無晒lob又唔計啦
According to Keith Pompey, "One team that if they (Miami) were willing to trade Jimmy — I don’t know if they are — the one team I would pay attention to is the Cleveland Cavaliers."

仆街無得笑士官長了
哦 幾勁守到對面二線高佬
榮狗都俾人屌架 不過二佬屌得細力啲
打兩場又傷出,睇個勢出唔到啦,唉,咁易傷真係好難搞,幾勁出唔到都無用,睇下牛會唔會反吸4場

少左個高佬護框應該差好遠,唔知榮叔可唔可以順手食番個尾糊
賽前又話搶爆塞架
而家又吹二線高佬啦
譚係你地口中係地底泥垃圾 同榮狗比差唔多啦
風向不嬲都係塞贏係應該 輸就係廢
痰做二佬幾好呀 算稱職👍🏻
其實最應該屌係榮叔. 佢係2隊人面經驗最多但最廢嗰個. 佢無攻同零作用無分別. 塞個人防守強, 佢連拉空位比隊友都唔太做到.
風向?
賽前不嬲都話小牛贏梗架喎
大佬二佬人地都唔care, 得hater最緊張姐

Bet on yourself
Wide open把握唔到 有兩三個回合見佢禁實R2同扭盡蘑菇掣都過唔到何年希
有邊個矮後衛可以食到假期白帝 有雙位數得分當贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞