除左ipad mini 呢個世界好似已經無細平板

354 回覆
257 Like 14 Dislike
FaceTime 英國親戚 輕輕執下團體相
唔過份啦下話 母親節已經咁樣做
用得mini 實係貪佢form factor

要平, 買iPad 10。 要靚直上 pro。 air 夾係中間唔知想點
淨睇片就唔使理CPU啦
快都今年9月refresh, 最多比快啲粒U 同埋多啲Ram或者顏色。 自己諗啦
Pro 越黎越貴,普通iPad 又太渣
mini 你出街用就方便,坐定定就太細
早幾年pro 未咁貴,都大把人貪硬件又差唔多又?平一節走去買air
有,不過聯想牌子 大陸嘢你會唔會用
開心使用中,執到寶咁

冇後悔過唔揀ipad,除咗系統屌打mini
air pro個d尺寸又唔啱我
可以係唯一選擇
不過當係雜用,唔會擺自己私隱嘢
大mon pad其實好少用,
都係封塵,最後都係用電腦/手機
A18 咪得
A18 用N3E平過N3B

對Apple 嚟講都係錢嘅問題啫
mini 一向都係獨立左
分開第二個日子出新機
甚至唔出
至少加個face id啦
仲用手指真係好on9
而家都貴咗好多啦
mini系列一出嗰陣係2千幾
而家4千
我怕佢拖到下年3月同iPad 10一齊更新
到時iPad 11用A15,iPad Mini用A18
iPad 只會買mini,用過返唔到轉頭,太方便。
有埋whatsapp 就無敵
睇youtube上下兩條大黑邊
iPad mini好好用,又support Pencil,用嚟見客drop notes,睇書一流
放到再講iPad減貨apple賣緊2799
果然AN tab最終定位都係純娛樂
2手 MINI6 啦 差好多
我都係等左好耐佢出MINI7
頂唔住屌左部MINI6玩
勁正,應該一早買
就係IG,FB,Google 新開細號,其他冇乜特別
雜用幾乎都係打機睇片㗎啦
正常人又唔會用平板電腦用銀行App個d嘅
生產力我用電腦唔好
一陣交收 Mini5 64gb wifi+cellular $1500
覺得6 二手比較起新機唔平得幾多
一口一個支那到最後又係買返china嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞