除左ipad mini 呢個世界好似已經無細平板

354 回覆
257 Like 14 Dislike
唔要promotion有上一代pm規格對唔係追新款又想要較平價錢換大mon iPhone係唔錯
不過下代用A17 pro都係pass先
最緊要係大mon 又輕 電量最好
呢3個賣點其他機無可能有
其實果果人用法唔同姐,好似我睇下Youtube,睇下動漫,打下機.又要坐車既時候用多.咁ipad mini咪岩囉.自己都有10.5既tablet,不過訓係床到睇都覺得太近太大,唔做document,唔係拎來做文書野,mini大過手機小小係方便既.

之前都有諗接機,不過個monitor ratio,睇youtube 會有2條大黑邊,同你用反正想手機睇唔係差好多,但係對比上mini就會大過接機
其實個個人用法唔同姐,好似我睇下Youtube,睇下動漫,打下機.又要坐車既時候用多.咁ipad mini咪岩囉.自己都有10.5既tablet,不過訓係床到睇都覺得太近太大,唔做document,唔係拎來做文書野,mini大過手機小小係方便既.

之前都有諗接機,不過個monitor ratio,睇youtube 會有2條大黑邊,同你用反正想手機睇唔係差好多,但係對比上mini就會大過接機
個個用曬fold啦
大多1.5- 2 '' 啦最好
用左半年 啫喱mon真係好un眼
還好啦 我三隻尺吋都齊
因為我基本都用電腦
所以ipad用最多係mini,
其他兩隻嫌太大剩擺
有ipad pro 11" M1
諗緊買唔買ipad mini6
仆佢個街又唔出mini7
nice fuck, brother.
我有部mini1
覺得好好用 好啱手型
不過之後都係買左iPad
因為仲要平啲
ipad mini係apple最最保值產品
1出3年都唔減價,仲勁過iphone pro
好唔好用?我都諗緊呢部
用緊ipad mini 6
size幾方便拎上手打機睇片睇漫畫
唔拎出街 暫時都夠用
香港代理用曬啦嚟做「贈品」
暫時只係上面講嘅touch 問題
輕同快,只係上吓網同睇電子書冇玩game
買完佢就出部iplay 60 mini pro
睇你想做咩啫
同埋mini可以放斜孭袋
air唔係個個袋得
買6用住先啦
出7咪換
唔急用等埋9月先
9月都係唔出 最快都下年先有7
到時買6無咁嬲
不過依排翻新mini6都無貨翻
真,我都賣左pro轉mini
https://youtu.be/ovF3w8neDUw?si=YzL5KhVz6J4CwfJv

有部android epaper tablet新出,唔係eink但都做到無backlight,好似唔錯
唔好為左平去買呢d tablet
一黎呢d 機唔會有二手價, 你睇mini 3年機仲放到6, 7成價
二黎ipad 作為平板真係最順, 比得上只有三星果d 5000以上, 而且都係大機
mini 唯二缺點係無oled 又唔夠光
巴士開住日頭真係好難睇, 用返iphone 好過
你程巴士通常要搭幾耐?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞