除左ipad mini 呢個世界好似已經無細平板

354 回覆
257 Like 14 Dislike
等緊m1 mini oled 120hz
mini 幾耐出一次呀
等多幾年先啦
有機會9月同iPhone 一齊出, 6係21年9 月發佈
最少對我黎講係
原本諗住買,但蘋果到依家都仲未有新一代
屌你老母Gay Cook
森林Tablet 塊Mon 唔撚掂
呢個世界得蘋果嘅產品咋
我都買咗 2, 4, 6
ip 反而只係買過 6s+ & pm12
不停咬老本
唯有一日幾叉, 頂住先
X2 用左8年
除左電用得好快
有少少lag (睇片/漫畫冇問題)
都冇咩大問題
又順手 最正係可以攤係床度用
銷量說明一切
班撚樣以前就成日叫春 咩iphone ipad應該出細部啲
出撚咗又冇鳩人買
啲牌子見過鬼仲唔怕黑咩
咁仆街都有 ? 齋叫唔買.
點會無,Y700好多人都推,但係外型有d柒
買咗mini之後屋企無再用電話睇片
youtube Netflix 迪士尼 重度使用者
之前mini放左係車頂開車飛走咗
第二日諗都唔諗就要立即再買過部
其實係咪咁多野要喺街做呢?
反正都預佢無oled 120hz a系u 價錢3千尾左右
係咪直接入air 11寸仲好 如果接受到個重量
唔出新,主要都係利潤率唔高,market 細,無乜人買
Ipad mini宜家係比apple 散走d舊晶片
如果佢不停改design 或用新晶片,單價一定貴先回到本,貴左既野,有好多人會諗點解我唔買air,個mon大咁多

利申:唔洗同我講mini好處,我用過三代,宜家mini5,開心使用中
由 kindle轉去ipad mini 再轉z fold 5
雖然個個人唔同但z fold 5真係接近我想要嘅型態
睇畫睇片好就手
但android 同ipad os差唔多都有閪位搞到唔就手
以前用iPhone se 覺得iPad mini好正
換左15pro覺得iPad mini好似多舊魚咁
Size又差唔遠 又要帶多樣野
果陣冇記錯連登仔J到出晒血
跟住淨係iphone 13用家 不足5%揀mini
21.6:18 追80年代劇?
因為有班mini fans(我)部舊機(8)未壞
利申:我有iPad mini 1
而家有部ipad mini 6 64GB, 應該放到2500 左右
好唔好補2000換部新款ipad air M2
其實部mini 都無乜投訴, 只係唔會拎出街用, 係咪有新換新好?
唔知cpu A15 同 M2差幾遠, 我淨係拎黎睇片
人地瞓街 體諒吓ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞