[Thank you and Goodbye Whoever comes] 車路士球迷討論區

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
佢地會話肥普點點點
但寧願博個更高風險
咁又講
肥普進攻又真係美國接手之後最好個個

之前一味橫傳真係想嘔
加狗30分鐘fail comp真係要貼堂
精彩到
係伊朗佬雞佢
美國佬同佢食great meal
求其啦
呢度咪同board 19樣反社會人格
球員撐又點
總之就照炒好啲啦!
因為肥普唔識用安又係咁用加
啲迷安黨企唔住陣腳
特別係冇咗安隊波仲順
美國佬背後搞嘅鬼
+9+ 就走硬,睇唔過眼跟埋佢一齊轉會囉
求其啦
哥狗攞beast打閘出四中堅就戰術大師
肥普攞colwill打閘就捉住嚟屌成季
足球恐怖分子~
NFL NBA MLB有冇咁混亂唔熟
杜,普=足球恐怖分子
樸成個月入得一球=有form教得唔差係球員把握力問題
呢三樣運動根本係打個人技術
領隊無咩用
我就唔係迷加,佢走定留都冇所謂
不過你地為咗反加係到J英冠領隊又J獌文奴J痢鍾斯就知有幾低賤
FF能力一流
得一個姐貼圖姐
唔洗拿埋一齊講
其實你有冇睇樸達啲波 明顯肥普有form 好多喎

其實肥普老老豆豆係見左底
要炒佢罪名都大把 基本本場場睇哂
成鳩日亂換人
馬臣 捷 +9+ 打翼都夠膽死
死球不斷輸又無進步 打榜尾睇到想掟爛部電視

另外睇新聞哥狗教曼城第一個要求就係球員身型要符合返個身高比例
假設你過重就要減唔係唔會俾你落場
目的係減少球員過重受傷同增加靈活
但你睇肥普練波每次都係gym gym gym
大隻就踢波勁咁安東尼奧咪屈機
唔係plamer 爆發 同上季邊有分別

最後果五連勝其實有兩場都係好險下 唔係RJ 出黎救世輸鳩左啦
肥普繼續教咪最多教多季
下季球會都肯定唔會同佢續 咁樣班後生又哂多年
與其係咁季尾換教練係一定俾季中換好

至於教練target
如果請到Hoeneß同Míchel 真心唔會俾肥普差
一個教到德甲拎第二過埋拜仁
一個西甲大部分借將都拎第三
至於公司佬同麥堅拿就唔識點評
另外迪沙比都好麻麻 之前成日針鳩車仔私心唔想佢教
我既agenda就係greater good of chelsea
真係唔似某d會員為左捧同反某d人就唔諗呢樣野
上次返嚟cobham見工
個勢都係似請英冠佬

希望今日驚佢/反佢上車既人會俾人鞭屍

我寧願俾人鞭到唔洗再係到講野
都唔想再睇車係下半頁同護級
捱到半年再講
托哥中過波特伏仲要中多次
今次唔係托喎
伊朗佬喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞