[Thank you and Goodbye Whoever comes] 車路士球迷討論區

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
有眼睇咪屌佢囉
咁而家冇俾機會佢咩?
你睇唔睇得出佢踢波嘅風格係獨食死扭先

算啦,廢撚事嘈
季中已經傳想炒佢啦,
睇佢啲訪問都feel到高層冇開過聲撐佢,
季末講哂真話都知佢倒緊數,
同獌狗光頭佬一樣
不過捧左呢隊波咁耐
今次膠層既領隊target 係最痴線既一次
以前我地不停買白狗d球員
而家淪落到同白狗爭領隊
屌佢膠層完全run 白狗既思維run呢隊波
去到一二月都仲係排緊第九第10
都已經知下年唔使見到佢㗎啦
後尾爬吓爬吓爬到上第6先有啲機會佢r撈姐

可能佢自己心目中都唔會覺得俾人炒係有咩意外
喺車迷見到排第六先覺得下年會有啲好嘅改善
不如拎埋施丹做例子啦實有咁多施丹沙比啦
Steve jobs輟學成功一定個個輟學唔讀書都會成功啦
你依家咪就係我食緊屎喇
不如換過舊臭啲博佢有機會好食啲咁解
果場兩邊進攻都打得好
但兩邊防守都差
進攻為主就好大機會失球數字上升
你睇45 78名失球數字其實都差唔多
輸左fa
普狗:屌你全部錯撚哂
連勝開頭
普狗:比次機會
季尾
普狗:留唔留唔係我話事 咪撚再問
好似都係呢一兩個月內嘅事
btw佢會唔會成為首位攞到當月最佳教練然後比人炒嘅人
其實要屌肥普好多野可以屌
Eg 屌佢戰術死擺Colwill 左閘、chilwell 左翼
但就唔係好似athletic 咁
懶係好多point咁講埋晒d垃圾空泛野黎亂屌一餐
其實肥普咁執迷不悟既 抵炒啦 好過下季季中炒
除左佢 有邊個寧願用 Dier +9+ 黑鳩
然後話 卡斯度 enzo 係垃圾
呢兩件除左高價之外 仲講緊老細用勁多心機買
唔炒既唔通放撚哂出去
呢個未問題,我哋應該係同123比,而唔係同45678去比
留普狗未又係45678囉,咁炒有咩問題
車路士要搵隊白禮頓嚟做樣板Run隊波都夠撚哂好笑啦
你依種咪一樣周圍屌係到扮清高
火腿踢得好就結果論買得好,好有眼光
頭巾買得差就結果論佢獨食死扭
從來唔係睇決策個質量
炒完肥普請番樸達之流番黎再loop多次
成件事有咩改變到?
佢有話白卡同enzo係垃圾?
呢兩件唔傷都一定正選播
講到明話覺得呢兩件體型唔啱踢英超喎
屌左好耐
炒肥普唔係問題
最大問題班膠層完全無plan 炒完之後點做

而家心口贊助講緊一年40m仲未傾到贊助
領隊list 就英冠仔貨式
前路茫茫、火燒後欄既時候仲有班友出黎用近乎Todd 狗d 口舌既口吻話呢個時候炒得好?
有無睇清楚而家間球會有幾水深火熱?
第一年就要求去到鏝阿個要求 ?
隊波只係身價高唔代表個個本身係球星
只不過Todd高價搶人返黎
其實根本成班都係好raw新仔
咁你又點理解痢狗用荷甲仔?根本成個世界變緊,少帥成為咗新潮流,我夠想杜曹、flick啦,但現實話你知球會唔想用金牌教頭,你要怨就怨普京開戰,車被制裁,你改變唔到就唯有接受
頭巾踢左幾多場
有眼自己睇
咁都結果論

係結果論啊。佢入埋波㖭。咁係咪好嘢嚟啊
佢訪問咁講?報紙佬講就信哂
事實佢今季場場出佢兩個 當睇唔到?
留肥普係度未又係5678,有分別

如果係半死不活,同衰多鑊金
我寧願後者等本土車迷覺醒
企喺老細立場
請個廢既返黎 就算成績無大改善
起碼唔會嫌棄兩億中場同唔會阻住買幻幻
球會方針而家就係玩幻幻 你就喺到嘈住要買老野
開始覺得佢哋癲過fsg
係囉 你炒完肥普請哥狗/flick呢啲
鬼得閒有咁撚多內戰咩
想要lokman
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞