[Thank you and Goodbye Whoever comes] 車路士球迷討論區

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
呢個問題 Enzo 白卡
加3個係咪唔可以共存先
當然睇得出肥普一定想留加
我都廢事數季初季中柒咗幾多場
玩完inverted威幾場俾人睇穿又開始柒
成季加埋踢得好嘅十場都冇
你自己慢慢丁嗰幾場
覺醒可以點 錫周三啲球迷示威咗咁耐 班主都未走人
理性討論
sponsor同搵領隊唔可以同時做咩
你寧願下季中場係+9+ 普狗舊部
定係領隊肯用enzo 卡斯度?
咁不如你問返高層想要個乜嘢嘅coach
每次都講一堆嘢
十足十奴工處請IT廣告
十項全能仲要孭鑊但冇話事權
想問點解唔可以3個一齊出
而且成績好其實出邊個球迷有咩所謂
首先你係車路士球迷定enzo球迷先
佢地會覺得 肥普都有野衰嫁啦 有好個d唔洗點講啦 你係衰既你咪全部野都衰曬佢啦 你走絕對係好事啦,咁事後個過程揾咩人頂呢,有兩三個人選你聽到都唔開胃,同我講叫我接受球會係咁既計劃?
你到底明唔明結果論唔係淨係講好結果係可以形容差結果
講緊頭巾踢得差就用佢踢得差做結果嚟屌個買賣
火腿踢得好就用踢得好做結果嚟讚好有眼光
而唔係focus 去睇當時個決策嘅質素
原來我同緊一個理解能力唔正常嘅傾偈,我都係唔覆你算
唔止唔可以共存
佢仲開到聲叫老細買多隻有經驗既黑鳩
又要留+9+
講緊下季仲有lavia(應該啦)
呢到點共存
我一直係用緊球會角度睇
不過就算球迷長遠咁睇 普狗唔中意玩幼幼都留唔得長
Source?
肥普而家冇用enzo 卡斯度咩
其實肥普邊到唔肯用enzo 白卡
無傷就場場都出咁濟 咁都叫唔肯用?
其實就係咁簡單
分分鐘呢兩年攪到expectation 咁低
翻兜煙剷或搵上年reject嘅拿鳩呢類已經收貨
同時個防守問題,一季都冇改善過,已經要炒啦
安同白卡試左成季都搵唔到點磨合1+1>2,又係要一個炒既理由
中堅風火輪,又係一個炒既理由
你咁講成個討論區執柒咗去都得
依到冇一個人係會改變到球會決策
咁你之前都唔應該屌肥普,球會留佢定炒佢你都改變唔到唯有接受
香港人都唔應該遊行,反正都改變唔到
你唔好咁癲啦 炒完搵邊個先
要搵炒既理由實大把 問題係炒完之後係咪會好左
都係嗰句 如果炒完之後係請哥迪奧拿既 咁就算肥普拎前4我都覺得都可以炒添
咁如果t1 source都唔信哂既咁都好難討論落去

就算佢出哂enzo 同卡斯度
佢都發揮唔到哂兩個人 我諗呢個係車迷共識啦
但呢兩個就係老細既心腹
Welcome Xavi!
第一個source 係引用athletic
第二個想買有經驗 連呢度都有共識支持喎
係啊,炒肥普我係好開心啊,但問題係而家已經唔會請flick、干地、杜呢啲、球會講到明要少帥,咁你可以點先,唔會請金牌教頭,英冠仔你都要受架啦,好似你咁一成不變,係咪永續肥普先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞