[Thank you and Goodbye Whoever comes] 車路士球迷討論區

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
最reliable 個幾個source都冇提過Amorim
美國狗翻去打rugby算啦
其實無為而治就無野,隊波可以自己run,意假又無對手,係怕啲美國企業又鐘意插隻手入去/又賣返比美企,咁就又玩死一間大球會
Give me de zerbi
應該請唔到,佢係佢贏多年冠先去教豪門算
其實用兩件法甲黑鳩+細查, 仲想好似以前咁低失球會唔會不切實際
細恩
廢到 wiki 中文都無佢既介紹
不過肥普繼續教嘅話 會見到高維一好返又會擺佢踢左閘 依啲傻閪操作
Give me McKenna
The players are currently voting for their PFA Players’ Player of the Year and Young Player of the Year.

姐係火腿應該拎曬 最佳新人同我最喜愛男歌手 科就拎男金
果兩件法甲野會自動派膠

Huh
老實講
我咁撐細查
都覺得佢防守仲係唔穩
只係僅僅好過法甲孖寶
咁我又覺得Todd未癲到搵啲垃圾嚟教,
斷估都係傳啲廢物出嚟先,
到時搵返個好少少嘅都成班車迷肯收貨
如果繼續俾肥普教 就會點點點

但俾英冠教練教 就會更好

可以FF有list以外既有料教頭黎

但以家top source講緊係Thomas Frank & 2 英冠教頭
Welcome MC!!
McKenna grace 就得
求其啦
佢都係睇精華咋嘛
小心地滑
法甲雙廢根本就唔係英超level,查至少踢左3年,而且有時表現唔錯,個2件成季踢出黎我淨係記得佢地d on9野
大陸佬玩完都死左一半
下季又要睇人試陣
咁辛苦捱過左今年閪波 去到季尾好少少又重頭黎過
仆街美國佬
Give me HoeneB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞