[Thank you and Goodbye Whoever comes] 車路士球迷討論區

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
乜你會幻想一場英超都未教過既麥堅拿、馬利斯卡可以攞到第一?
咁好諗頭不如請牛丸教算啦
起碼輸波都有野J下
咁普狗夠哂實例啦
教左咁多年英穀球會0獎盃
出頭巾佬就係想擺palmer發展中間俾波能力
幾同意the blue flag benson 個拍檔講
Palmer 個踢波風格幾似迪布尼
同一隊個陣應該有學過下野
一晚The athletic 獨家PR消息就收咗肥普皮
就係唔鍾意肥譜,死攬頭跟佬
佢嚟到緊正選啦,當時啲人都傷鳩哂
依家係pr話肥普質疑買火腿依個決定
但時光倒流返去質疑係正常,你買個4000萬幻幻嚟頂Nkk
今年成班車迷都屌頭巾梅點解可以踢正選,比著以前佢地後備都唔夠班
係質疑緊高層買人嘅能力,一陣買火腿原來又係頭巾2號咁咪收皮
成件事係講緊個決策嘅質素,而唔係用結果論打起咗就買啱打唔起就買錯
而且嗰陣都一樣好多球迷質疑依單deal
示威啦
Poch disliked using Enzo and Caicedo together and saw Gallagher as their superior.
人哋出消息又話人哋PR

我尋日話肥普鍾意用加拉加做核心佢哋又唔信
又話你求盲又盛
總之點都有嘢屌啦佢哋
浪費咗人生兩個鐘同佢哋講
首先 佢有更衣室支持 班球員肯聽佢講
第二隊波 季尾士氣咁好
無拿拿炒人已經好影響軍心
第三隊波 其實已經開始有form 新教練又要適應過
第四高層講個有歐洲賽唔炒人 證明左輕鬆反口
在商言商
我喺高層我仲揸住對波見到咁多人屌我梗係搵人洗白自己啦

一個走咗嘅人 另一邊係你撐開嘅球隊
唔係好明點解咁多人要去撐肥佬

一個戰績平平嘅教練
如果你話你哋係想高層嘅,我無話可說
但我覺得真係唔需要委屈自己去撐肥佬囉
我話似係pr文 我不過指出個疑點姐
以加唔係單方面炒呀先生
係普狗本身都不滿開完會解決唔到
雙方協議離隊
咁你cap 返自己嘅意義係咩
依家講緊就算外國或者twitter 嗰陣時都唔多人睇好
有form?

球員支持,但球隊冇進步呢
肥普係熱刺比人炒一樣個個球員傷心鄧佢可惜

球員關係係佢強項,但at the end 都係無杯
而家咪就係話佢眼光唔好囉
你當然可以話好多人都唔識
但有人會識囉

咁如果佢都冇眼光你撐佢做乜春呢

除咗火腿佢自己唔肯請死球教練又係另一樣眼光嘅證據證
咁有眼睇都知我哋死球防守差啦
咁就算你話佢唔肯請呢樣又係PR洗滌
咁你有冇見到佢呢一年防守死球有改善先?

咁不如你哋唔好成日乜都話PR啦
又或者如果PR嘅話咁佢哋講得又冇錯先

咁你又要話決策有冇質素咁而家結果論就係買咗個人返嚟係有用你又要話佢當初其實都係搏㗎咋咁點樣先叫成功收購啊
炒普冇問題,但請個仲廢過佢就嘥氣
如果請到干,flick一定冇人屌
問題係依家洗白然後請英冠仔
你支持=好多人支持?
美國佬背後搞事
咁你點睇佢教死球廢到咁
球會請個死球教練佢又不滿?
踢得好果幾場又當睇唔到? 打熱個場個個係到j
其實佢前兩個月拿鳩蛇R撈個陣搵左佢先再炒肥普我一定支持
但而家講緊炒完之前肥普請一個一場英超經驗都無既麥堅拿、馬利斯卡
你真係支持?
唔好玩啦
第一二認同

第三5050
普似天奴啲戰術都係轉來轉去
你話搵到條贏波嘅公式
其實最尾嗰幾場都開始俾人睇死我唔覺得下年用返呢個公式可以贏落去囉
你撐佢依家係因為比五場嗰成績 其實都係用緊同一個陣,我又見唔到佢有轉贈嘅潛質同埋臨場調動

咁新教練要適應過係唔係好事就兩睇
搵個新教練就係想要有個有潛質嘅
咁我覺得比一年貴準備嘅時間佢完全無可厚非喎,唔通你唔想見到對波進步咩
我覺得唔使喺依度屌定先囉

第四 依個係羅生門
會唔會係高層反口
定係高層一開始都係講以前四
定係譜真係想攞話語權要插手轉會
依個真係冇人知,我覺得你都唔需要咁快下定論
你咁樣講,只係你對啲高層印象太差啫

所以我話你可以調高層,但係唔需要撐譜至天路囉
大佬你句句話指出疑點,最尾又戴晒頭盔

但係你講嗰啲全部都言之鑿鑿
最尾有包返底咁點夠你講?
咁眼光唔係個個有
咁點解要撐一個?冇眼光嘅人呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞