[Thank you and Goodbye Whoever comes] 車路士球迷討論區

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
炒領隊都算重建咩
隊波重心球員喺哂度
何況新一代領隊戰術大同小異
只係睇識唔識執細節位
球員要適應應該唔難
Ching你都幾撚撐個教練
教到屎咁都專業
以前未又係年年炒/隔年炒,未又係keep到成續
講左幾多次
你自己唔識 唔好講到成個車區無人識
油王車唔同而家美國車
同埋以前請親都冠軍級教練
護普派真心好撚癲,睇咗成季閪波,偏重非技術流球員,差啲miss埋火腿,都仲幫死肥普護航,死肥普仲話冇fans撐佢
真係好撚搞笑
車狗迷係咁鐘意搵野嚟講
咁你請人返黎唔信人個判斷
一開始就唔應該請
姐係老細可以限制教練用人排陣
你覺得係無問題?
睇吓你對重建嘅定義係咩
每個領隊戰術都唔同
撲達杜sir肥普三個戰術都已經好唔同
換教練啲球員又要重新適應新戰術
油王年代黃金一代個班球員個個都好頂級
基本上搵件垃圾格蘭帶波都自動波拎前四、迪馬堤奧帶都可以拎歐聯
而家個班球員質素差咁遠
好易成績西冧
班友根本就盲反
總之球會做嘢佢哋就屌

請肥普 屌 炒肥普 屌

為左個已走之人 係到嘈足幾個post 唔講以為炒撚左高普級
所以咪留個preseason比球員消化新戰術囉
真 依家更衣室無左巴西幫 得Nigga幫
信同做唔做到野係兩回事,何況作為一個打工仔,應該好明白面試同真係開工係兩回事

何況你覺得班高層有限制過普狗排陣咩
識同想唔想要係2回事
Nkk核心傷咗同球會講買人
比4000萬買個鏝嘅幻幻比你點會想要
唔好用結果論打起咗就覺得當刻個決定係非常好先得
肥普呢招高,季初季中閪波,季尾冇咁閪負6連勝下,就成功吸粉,=俾開屎你食,突然俾啖飯你食,你都會好感恩
咁重用加拉加都攞出黎做炒人理由?
之前場場入更衣室
都講撚左肥普係過渡啦
依一年肥普教足都年你有見過todd狗出過聲講肥普點咩
開季下半版都無新聞講同會炒啦

依家個個老細由頭到尾都係同你講你負責教波埋人交返俾director
季初肥譜都話好

肥普用高維踢咗閘用捷踢左翼都冇插過手

係老細可以限制教練用人排陣
依家淨係話你唔可以插手買人咋喎
用人係呢一年啲高層完全冇理過你喎

咁你哋成日話俾時間咪俾咗一年你囉
咁睇完依一年,發覺原來你係唔用球會最高價值嘅資產
咁仲會唔會俾你教落去呢?你覺得。
Enzo 卡 球會用成2億嚟買依兩個核心
梗係要請返個適用嘅教練㗎啦
會唔會因為個教練唔用就走由佢唔用啊?

你試吓以前阿仙奴唔用亨利
皇馬唔用施丹
我知
如果自動波就拎到前4,保亞斯/史高拉里就唔洗比人炒
迪馬提奧果年都入唔到前4
好熟面口
俾英冠教練你食,突然俾個DZB你食,即刻好感恩
所以一定係完季即炒最好
唔明有乜問題

我唔會因為第6就rate肥普好高囉

其實現實就好2睇
唔撐炒佢嘅人,就覺得喺手張list冇人好過佢

其實你可以咁睇 普嘅上限就係第六
咁點解唔炒咗佢搵個第二個試吓
入更衣室同排陣係兩回事喎
次次入波都已經睇得出黑人自己為埋一班
火腿好明顯同佢哋有心結
係得mm on99 毒撚咁樣無人理佢好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞