[Thank you and Goodbye Whoever comes] 車路士球迷討論區

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
大佬呀,你自己唔識
俾個乜人你都話人哋閪㗎啦

同埋依家係你一個唔識
人哋英國個個都識,唔好攞嚟講啦

火腿嚟到已經好快正選啦
咁又太過讀心,火腿入波,成班都衝去慶祝
mm就真係似溶入唔到隊波
同埋你睇palmer 成個發展
由開頭剩係識係右翼位踢 —>都肥普擺佢中間踢,表現唔好俾人質疑—> 再試 —> 季尾踢攻中都ok
成個轉型都用左唔少心機時間
垃圾PR 一句「肥普開頭買個陣唔鍾意palmer」就抹殺晒領隊既功勞
彭馬係鏝個陣已經知呢條友勁,睇埋佢u21歐國,係估唔到鏝肯賣
係得車迷會咁上心
肥普同你車路士根本當打份工

佢而家屎窟撞棍排到第六拎咗份CV大把工搵
佢季尾公開講咁多嘢話高層 同上半季鵪鶉咁都已經完全唔同啦

不如咁講啦,班人想搵嘢嚟屌咪屌晒啲高層囉做乜都錯㗎啦
肥普帶住熱狗16-17 都有個第二
點解上限係第六?
我覺得屌而家張list太廢係冇問題
但撐到肥普咁真係接受唔到,根本成季好多問題都冇解決到,炒佢根本好合理
柒左我會認,正如我迷左普兩年。 一樣支持炒佢
嗰陣時twitter 一樣大把人唔睇好呢單transfer
你咪講左個問題出黎
根本所有咩憎火腿都係bull shit
根本高層就只係想用買返黎d人做核心
Badshit 迪屎 都係
加查兩個本身就想賣唔用
但肥普攞返黎用又用到
搞到有班球迷開始話要留
咪搞到班高層炒人
講真炒肥普重來都唔係重點
重點係搵英冠人接手
你試下係搵費歷克/施丹
呢到開始幻想緊下季三冠王啦
仲咁得閒撐普咩
咁肥普咪就係認自己柒咗
依家咪場場讚火腿囉
咁都可以攞嚟鞭屍
拎住全盛Kane Son 盃仔都無個就好心收皮啦
我哋上年的transfer有邊單係可以睇好
你過得黎就預咗架啦,你估我好想睇肥普,黎之前已經覺得佢冇料到,而家未驗證到
其實唔想要好合理
咁真係一堆翼
就算你識火腿
最多咪覺得佢係勁d嘅頭巾
我諗連佢自己本人都估唔到自己可以雙十
明明篇新聞係寫普狗唔想要火腿但火腿一黎就好信任佢
個個都斷章取義
火腿有今日咁勁點都要比返credit普狗
認同
所以唔明點解呢度仲會有人撐board
我係反駁話係球會PR個班人wor

佢talent ID 差到咁,仲比佢有話事權仲唔含撚?
咁點解上限係第六先
咪就係俾完樸狗你食最尾排12,今年肥普排第6,上年食屎今年負6有飯食,就成班人護普。托狗床狗我不嬲都反,唔代表佢炒肥普係錯,肥普呢啲閪波 睇一場都嫌多
想問點解杜曹加kane又杯仔都無隻
就憑最尾對中下游有幾場連xg都輸埋
條柒頭有第六都俾多佢啦
火腿踢攻中係未ok真係有保留,陣式上係攻中,但佢自己都成日企去右邊攻,overload右邊
你又想內戰?
就算柒到上季咁仲有10場比林8敗都只係失47球
今季就破紀錄失63球 球會要請個死球教練又唔想要
但又教撚左成球防守冇好過
個board之後想請英冠人教波係on9
但你一開始係話炒人嘅timing錯
咪同你講返宜家炒個timing冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞