[Thank you and Goodbye Whoever comes] 車路士球迷討論區

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
講真,呢兩年帶拜帶到咁,我真係講唔出杜係一線教練
其實肯洗錢已經值得我地全力撐

早一年制裁既話,已經買撚硬Haaland
捉住一兩場嚟講
又唔見你攞對鏝個幾場講

又要迫我cap圖
可唔可以唔好再講成個區無人識

係好多人唔識only
尋日打完加子杯
今日打杜狗杯
你又想發動戰爭
好煩
一句到尾 你係咪想留普先
快啦托狗 你都係揾啲柒頭架啦
依家Todd 要華麗進攻足球呀
入球數又唔計
Ipswich 啲失球咁多又話要請
咁炒完仲有咩分別
咁想問 睇多一季又有咩問題?
一開始我都咁諗
但係佢地洗錢方式係足球史上最on9
撐唔落
咪係囉
我唔係撐board
我只係炒肥普
咁要炒佢唔係而家炒係幾時炒啫
我俾你去到下年季中都唔會等到施丹㗎啦
依家有潛質嘅教練就越嚟越少
有成績嗰啲個個都揀波教

老實講,就算請邊個都好,我都唔會想見到普留多一年囉
你未問下普狗點解要攤牌先囉
仲有唔好唔記得,爭射12碼事件,作為領隊,呢譚嘢會唔會甩到身?事先冇安排好劊子手?咁請你返嚟淨係坐啊,你唔好幫佢兜話事後處理得好,呢譚嘢喺英國以致世界淪為咗笑柄,你做幾多PR都好難去補得返球會嘅形象,而家嘅車咁講image,比着你炒唔炒?
咁如果我話俾你知係PR咁點吖?
不過佢俾波既視野
愈踢到季尾愈有進步
以前係右邊只係負責右邊90度既俾波
而家係中間佢負責前面180度俾d through pass 都勁左好多
尾段連勝個幾場狀態好個陣幾乎野野都俾得穿人地黎防線
有,好撚唔開胃

最廢最閪既比賽內容排名:

1. 林2 (直頭可以挑戰史上,不限於車路士)

2.Potter

3. 普狗
都話兩睇囉
咁你要評價普就用佢喺車呢一年啦
當然你都可以幻想佢可以攞到第一架上限係

咁點解你唔幻想其他新請嘅教練可以攞到第一?
Ching心水清
其實都唔使拉埋撲達嚟講
肥普自己上半季已經係第一舊屎
反對換帥,藍軍球迷組織抗議活動:我們受夠了,BlueCo Out

官宣換帥引發球迷不滿,藍軍球迷在數小時前在社交媒體上組織舉行抗議活動。

據記者Fraser Gillan報道,藍軍球迷對麥堅拿等教練的傳聞很不滿,球全正使用數據分析來尋找主帥,而麥堅拿在這方面顯然很有利。

網名為“Charbel”的藍軍球迷2小時前在社交媒體發帖,他寫道:“現在是抗議的時候。我們受夠了,隨着麥堅拿、馬利斯卡等傳聞的出現,我們現在知道,老闆們沒法帶我們去到任何地方。”

“請相信抗議的力量,BlueCo Out!”

“日期:5月26日星期日;地點:富咸路;時間:下午兩點。”

“讓我們以自己的方式奪回車路士!”

這篇帖子在社交媒體上引起巨大反響,不到3小時已獲得30萬瀏覽量。隨着車路士“大V”球迷等賬號的轉載,此次抗議活動的影響力正持續擴散。
下季有成績大家就會開心返
又講多一次
我覺得留多一季,冇問題

咁但係不如你又講吓炒佢有乜問題
老實講買火腿個陣呢到大把人屌啦,宜家走黎話人眼光唔可靠,大佬又整件20歲黎你唔撚驚啊,係到馬後炮最撚廢就係呢d,火腿自動波會射手第二咪撚玩啦
最尾嗰句係事實

玩撚到加狗左翼仲唔係最鐘意?
只係nj入唔到

一開頭我都覺得佢係死去右邊
但後期我覺得佢中間都適應咗
只係右邊係頭巾佬,成日拉啲死位
但普狗又一定要出頭巾佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞