[Thank you and Goodbye Whoever comes] 車路士球迷討論區

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
gv me honeybee/amorim
如果球會真係賣加 補中場無問題
按你講法球會做咩我又影響唔到我都要受嫁啦
你問我做乜鳩
第一個source證明佢嫌兩個廢係真
然後第二個
enzo+ 白卡 無論喺車狗定老細眼中 都係中場未來十年龍骨
但肥野要留+9+ 又要補多件老野
姐係點?姐係棄龍骨 定留+9+買老野俾佢打後備?
唔好唔記得我地中場仲有好多人喎
所以如果肥普解決唔到enzo白卡既 就算係炒佢再請個nobody 我都接受
其實肥普一黎個陣唔係又interview又盛
應該知自己唔會有權決定買賣球員
點解依加先黎不和
肥普今季表現計大約六七十分
最尾可以勉強合格
但比佢做多年係咪更好 好難講
問題係邊個接班人比到球員信心

比起當年最離譜嘅炒人 我覺得一定係安76
而當年安76之後都係搵個young coach
下一個就係AVB
結果無人肯聽佢枝笛
係啊,但最後請英冠仔,你咪一樣照睇
SD嗰邊想搞埋排陣 訓練啩
可以等下年多啲選擇時先炒
閪女人marina唔識multi tasking
https://x.com/chelstransfer/status/1793345295159280029?s=46&t=WHU53Mu1V1qQDSaLmWVUQw

未必係關晒不和事
可能好似benson 咁講
肥普5連勝之前俾人炒就好似potter 咁有排都無人請
季尾有返d戰績support 自己搵工+自己又唔係好想撈
咪試下水溫可唔可以拎多d權力
唔得就劈炮
Potter自己reject offer
你以為啦
季初西到落下半版
大把人排隊離開車區
所以佢走係一個合理既情況 再教落去大家都唔會夾到
而家荷甲仲廢過英冠
肥普已經證明唔啱風格
個board依家請教練當抽卡
抽中咪bonus繼續教囉
都make sense
但係咁搞法托狗實搵個比普蛇更beta嘅教
唔知有冇人肯制
如果管理層本身係諗住換教練
其實timing 上冇問題
冇係季中炒搞到唔上唔落 (吸取樸達蛇教訓)
留足季前訓練時間比新教練

倒轉諗仲有冇更好嘅timing
由Clearlake 入主之後
個個教練都唔想留
我都未見過隊波可以管理到咁
仲有咩教頭可以單挑羸到哥狗
猁都係咁請
有個事實係,一隊波成績差,你會想離開車區又有世界大戰之外,人地個更衣室氣氛都係會好差,樸達有樣你睇,成個月入一球又唔係高分,所以擔心個英冠領隊黎教我覺得好正常,如果有人講得出球會以後都係咁嫁啦 你唯有接受啦,咁你都係選擇硬食姐,唔代表你對成件事無反對囉
悉隨尊便
佢一定留加查 但高層九成都reject
以家仲會睇車純粹係因為廿年感情 自己內心係車迷既長期identity
但如果最後請英冠仔
真係考慮睇其他隊算 紅色狗皮隊唔考慮
捧就唔會 車降班我就唔會轉捧
但唔想睇波睇到depression或影響情緒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞