[Thank you and Goodbye Whoever comes] 車路士球迷討論區

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
沙比阿朗素未教利華前夠係淨係教過皇蘇b隊,英雄莫問出處啦,唔掂嘅最多咪換,但留普係咩結果街市佬都知
咁你使唔使撐肥普先
todd狗直接買白狗成隊波算鳩數喇
未買之前撐又話冇人識
買完返嚟又表現又話結果論

總之其實高層啊,球探買啲咩返嚟你哋都屌㗎啦
買返嚟有表現,又話濕鳩個教練食
冇表現,又話買買啲廢人返嚟

咁其實教練冇責任㗎喎,你哋咁講
炒普我撐囉
,其實佢真係想
車區手腳行得太前

[棒打熱狗] 車路士球迷完季討論區
https://lih.kg/CiiauyX
如果請rdz就一定係
下限第六咋話,成季傷患問題嚴重,
經常唔撚齊腳砌返好個form,
仲要先接手第一季就見到上限?
下限?

所以我話2睇
呢啲嘢我都控制唔到你
肥普rate +9+高過兩億中場
繼續比佢教都唔會有咩驚喜
咁你就咪屌話肥普死攬頭巾啦
買中就成功收購,買唔中就事後屌人出佢
球會買頭巾同買梅買火腿心態都一樣,就係博成材
其中一個打起咗就變到個買人政策好有眼光但同一時間就屌頭巾屌梅屌nj
講緊質疑依單買賣就spin去唔請死球教練
佢唔請死球教練係錯同質疑依單買賣係2件事又拉埋一齊講
講緊當時大把球迷都質疑你就自貼都唔知你做乜鳩
未就係唔穩定,睇一個教練梗係成季睇
講緊買賣依單
你spin去唔請死球教練做乜鳩
我同意佢應該係要請死球教練啲死球咁撚廢
但唔代表佢質疑火腿件事都係錯
一季波就睇得到個教頭上限,
咁沙比達狗高普都可以返屋企瞓覺
一早有曬徵兆啦
痴撚線啲訪問完全唔似想保住份工
講緊火腿你又講死球 我無撚屌過佢防守廢咩on9
成季睇 最開頭輸比森林同最尾贏到
咪算係一種進步
We can reach Arsenal level
呢條友連目標都唔係攞冠軍 佢上限咪入前四囉
森林個場差啲贏唔到
防守同控場能力真係好得人驚
足總盃=保普盃
咁你屌頭巾做咩呀,可能下年踢到火腿咁呢
成材就j,踢得廢就屌做咩出佢
淨係買咗佢唔出去又出邊個
你咪一樣周圍屌唔好扮哂清高
首先,頭巾同梅狗係VV 要的(比人炒左個個)
athletic篇文講既野係咪岩 同係咪pr出文
本身係無衝突 季初唔like火腿呢d
一睇就知迎合返讀者口味
篇文話佢想重用加拉加
我都認同 但係咪合理炒人原因
森林果場真係叫打得好
贏波同打得好係兩回事黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞