[Thank you and Goodbye Whoever comes] 車路士球迷討論區

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
又要靠我車贏歐霸
kante太bug無計
以家d球會好明顯想減低教練個影響力
空降同加大SD既power 用佢地黎制衡住班教練
甚至寧願搵d新人/無名氏上黎 多過名帥
利搵slot 拜搵公司蛇
DZB Thomas Frank Kenne呢d中下遊教頭
係多人傳過conte flick sarri呢d elite coach
Mbappe Neymar
Kane son
呢到揀兩個
麻煩大家放lunch上一上來,有比肥閪普狗=不生路、沙利/沙比=生路,仲有東利拿坐波監十個月更重要嘅資訊公佈🙏🏼🙏🏼
咸了。。。
自己落場教吧
美國佬玩PR都幾犀利
啲風全部都係一晚放晒出嚟
仲有全部都係 The Athletic
過嚟我車挑戰再講
其實油王時代都係一炒完人就群魔亂舞架啦
唔明點解個個覺得好新鮮係美國佬手段
好Q煩
又冇權,但要求多多責任多多
有乜事又即炒
去Hackney嗰邊搵啲瞓街嘅做啦
今次炒肥普 ig fb都屌哂鬼
下個屌鬼一定係賣+9+
個pr又要準備+9+黑材料
肥普季尾打番個form都比人炒,慘
佢可以去新球會reach喇
又有啲唔同
例如沙sir中期已經多批評又會話下樓上不滿樓下又話開始內亂
你睇撲達肥普
閪到仆街時明明放風仲話fully supported
又話球員好愛戴
攪到撲達仲傻鳩鳩話win the fuckin champion
火撚派膠都傻嘅信啲報導話佢攪得掂更衣室
肥普上月頭仲俾我笑話好識do日日講project掛起口邊
點知兩個都即炒然後勁數臭
個個都PR
係個反差太大
一星期前呢到邊個估到肥普前日俾人炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞