【TalkOP情報】海賊王1115話情報

400 回覆
26 Like 14 Dislike
有個講法幾好 D一族係joyboy船員
D一族姓有8個+埋joyboy9個 另外兩個係象主+機械人
咁咪同草帽團對稱唔到
象主對稱喬巴/烏索普 機械人對稱franky唔係啱啱好咩
首尾呼應, 佢就係joyboy 後代
第一次聽, 呢個幾新鮮
明明我英同咒術近廿幾三十話都係咁睇直播同寫眾人反應
我英個邊一致讚好,又搵埋啲二打六邊到出過場
咒術po都有人屌,但個邊討論氣氛歡樂過呢度好多
你岩岩開始睇漫畫?
你試下而家過去話英院post話唔好睇
睇下自己收幾多負評?
你再睇下咒術236前個d post,睇下話咒術唔好睇個d comment比人屌成點?
因為爛到死忠都兜唔到ja
236前你試下話唔好睇班友屌得勁過呢到
冇水果陣班魚人族點算
呢集唔爆 應該係好多野都係一直估緊既內容
緊貼社會,全球都cap緊ESG浸水
冇水應該冇水位上升呢樣野
“喬伊波伊的敵人……就是現在的‘世界政府’!”

依啲就有睇頭啦 一早講依啲啦
Joy Boy的對家係世界政府...嘩真係估唔到喎

唉...好撚心啦
咁你知姐 人地世界唔知呀ma
有咩點算 班魚人人魚想喺陸地多過喺海喎
咁本來唔識joy boy的人,知道又點?
總感覺依個月一直喺度發同一個夢咁 每個禮拜就係五廢老/海軍震怒 貝加龐克講廢話 民眾好大反應
繼續0進度
俾佢畫多10年都完唔到
咒術係因為大部分人睇到對作者半放棄 個個抱住睇佢仲可以有咩搞作出嚟果種心態睇
我英係近期有回勇 同埋個po入面大部分都係fans 佢地覺得悶完有回報 緊係會一致讚好
OP根本複雜好多 fans base儲咁多年 呢度乜人都有一定數量 hea睇又有 對作者有要求又有 盲反踩場又有 死忠又有
其實個根本就3單唔同個案 你就撈埋一齊 以為差唔多
係 你啱
你分析得好好
只係咁啱幾套漫最近劇情都係全世界睇緊直播我先咁比較
不如咁啦
你今話開始唔好撚睇
過10年後自己google返你問過嘅問題啦
自然有答案
姐係咁
你地鐘意睇op既 話好睇既
我都未至於直接叫你地日日睇住op打J屌閪

我只係批評套野唔好睇 寫得唔好
好唔好睇總有唔同意見
你可以話我主觀 唔同意 無問題
但直接叫人唔好撚睇 你質素有幾高可想而知
古代兵器再啟動海平面就會下降返200米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞