【TalkOP情報】海賊王1115話情報

400 回覆
26 Like 14 Dislike
幾句野斬件斬到咁
屌你老母
博士呢個演說
講之前已經整個十分鐘出嚟 chok住chok住咁
到開播時候 又喺度講d廢話 唔係講d大家一早奧哈拉就知嘅野
一係博士中間仲要搞下gag 加埋d 咩 「以下嘅野我都係估下」 「我都係唔評論咁多」 「如果我估錯海平面冇上升到 你地就當我冇講過啦 哈哈哈」
我屌⋯⋯
中間仲要睇d民眾reaction 個個講兩句無關痛癢又一集
喂 大佬呀 我等咗咁多個星期 又休刊 又合刊 中間仲有個3星期休刊
好撚緊火呀 尾田你條撚樣 咪撚再撚鳩我地觀眾喇
一諗起佢畫呢幾話 喺度偷笑 笑鳩我地想求佢講多少少
又要好壓抑咁等
又要唔知佢個直播幾時劇情殺中斷 真係好撚辛苦 好想屌佢老母個閪囉
係到今集好似恩賜咁同你講 以前有個大陸
條氣唔順都好正常啫⋯⋯
睇到就快痴線喇 屌⋯⋯
潮文
幾有潛質
Ching應該係一個勁主觀嘅人
你啱
喬伊波伊果個年代應該要叫山賊王先岩
之前班傻鳩話五老隻豬最強
睇完今話就會話隻馬最強
其實「後設」同「補充」係兩樣野黎既
同嗰班話霸王色大平賣 幻獸種大平賣 班on9仔一樣
OP今話既話題性其實都唔錯,但比去隔離咒術迴戰既黐撚線展開真無完全比下去
我估以前係有個超級大既冰山
融左水位咪升

但最近果5cm應該都係咁?
用母火種係無中生有既熱量,所以漫畫關係 戲劇化到即時水位上升
以前200cm, 一個島5cm, 即果場百年大戰掉左40個同級既母火種
第一話扑鳩撒古斯嗰個
最撚黑人憎正正經經講唔得嘅
中間插少少反應咪算
啲九唔撚搭八嘅都要出一出現
好撚掛住foxy
比起隔離,我寧願One Piece keep住細水長流
坦白講宜家推進無以前或其他漫畫講劇情高潮果種會令人不停狂loop去回味個震撼

可以拖,不過一講就group幾集內完全圍繞重點無其他無關痛癢既事,咁一野爆出嚟,做個下震撼

而家都懶得想知op個故事,因為無左震撼力
隔離真係好痴線
OP時不時會比人話尾田比人估到故事發展所以扭橋改劇情,但芥見呢下到底係一早諗定,定係扭橋,我真係分唔到
細個成日幻想佢打黃猿
世界大戰,起來起來,不願做奴隸的人們
睇返之前一個島既母火種升1m, 一旦上升5米,世界幾乎會被大海淹沒。
百年大戰200m, 即用左200粒滅島級母火種
黃猿剋星
明示核戰後果
咒術可以屌作者op唔得呢個就係差距
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞