【TalkOP情報】海賊王1115話情報

400 回覆
26 Like 14 Dislike
終篇既倒數就係海平面
最後應該見到好多島浸曬,d人走曬去島既高位
然後等路飛打低姆伊救世界
其實你會唔會你自我感覺太良好

點解你會覺得人地會因為你而精神崩潰?

我有啲漫畫睇到好辛苦我都會棄

只不過建議你咁做啫

你又唔使咁大反應
What the fuck由頭到尾你啲回應就係有種自覺得自己清高feel
我上兩個回應都打咁多嘢你都係認為我係冇一刻覺得尾田拖戲
我回幾多次你都係扮睇唔到㗎啦,咁我唔回你喇

你用嘅例子
應該咁講,你覺得睇op你嘅着眼點同我哋呢班所謂「覺得好睇」嘅人唔同
我哋會覺得佢鋪排咁耐嘅問題(即係你一開始話『讀者最想知』嘅問題)係最吸引

我真係唔回你喇
總之回你就係叫「撐」,我上面講尾田邊part拖戲你就扮睇唔到
你話「想知但其實唔係想像咁吸引」
但一開始,你就係表明你最想知
你或者覺得睇op就係要睇你話司法島篇咁
「寫得好 角色互動打鬥twist全部極到位」
咁依家你既然都覺得佢係其敗,又覺得你問嘅問題唔吸引但想知嘅
我都係覆返嗰句,到時候你一鍵搜尋就搵到答案
諾亞原本係地面上既船
準備將來救世
最後沉左入海底
要交比魚人守護
洗嘜理佢丫
條友活喺自己世界
咪友佢law
佢又改變唔到大家嘅
你真係好搞笑乜都唔care
連歷史文本都話唔care
咁你又入黎咁介意尾田唔直接講個結果比你聽?
再者你唔care啫,大把人care 大把人睇左20年就係想知個答案
如果你真係乜都唔care ,空白一百年又唔care
咁真係要請問點解你再睇落去,連你自己都話唔care劇情又叫人地點唔叫你唔好睇?
睇你幾個reply完全係為咗駁嘴
你從來都無打算反駁覺得好睇既人?
你係唔係掉轉咗?我淨係見到你係都要反駁覺得呢一篇好睇嘅人
好想人地認同你覺得而家One Piece 唔好睇
好想人地認同你尾田畫到又拖又悶
欣賞你覆佢咁多次
條友完全係活喺自己世界
自己覺得唔好睇就死都唔俾人覺得好睇
仲好意思自己唔會反駁
同上面個位是的長官一撚樣
你講得岩
我真係無諗住改變你地

我一早都話左
你地唔鐘意我既意見
可以block左我或者唔好睇我既留言
其實有咩咁難

你地覆左成個禮拜
上面有條友仲要連續覆兩次去洗版
到底係為咩? 我既想法有咁重要咩?
點解你地覺得我既留言係「想改變」你地

難道你地覺得任何反對意見
都對你地價值觀有威脅性?
姐係我屌一句中共 中共就覺得成個政權既思維改變?
你地作為op粉 會否太無自信
師兄所言甚是
佢好癲
幻想左好多野出嚟
打稻草人打到傻
不如我哋試下社會性死亡大法
完全無視佢,0應
成功會否對大家都係好事
傻鳩咁
未有新情報之前睇下小丑咋
以為有新情報
條友真係好癲
頂唔撚順,終於block 左佢
咁多年未試過咁期待情報
終於講空白100年既內容
仲以為係有情報,點知係筆戰
唔好同d 毒L嘈對佢地黎講動漫係一切
對上一次係燒燒果實做獎品
諗諗下
其實個電話蟲到底係邊
五廢老已經係咁開霸王色震暈d電話蟲
又一下用劍斬開個punk record
但博士仲可以繼續演講
咁到底仲可以收埋係邊

post左先睇

想像到又一班話拖嘅出現
One Piece 海賊王第1116話情報+討論
https://lih.kg/3706948
佢班卒搵到遺跡有霸氣教學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞