F-35全球售千架 為何中共殲-20乏人問津

298 回覆
115 Like 4 Dislike
所以佢今日上黎鳩up而唔係設計武器,人地武器商唔係on9唔請垃圾
咁就再睇下會唔會再買中國機咪知
不過J10掂就唔洗R F-16 sustainment FMS contract

不過大家都係睇餸食飯
可能用F16 deal R 中國免息貸款?
大機會
呢啲地方軍售一向都係地緣政治遊戲
所以你都係唔明前面講緊乜野
點解會講到視覺系統
你自己引用
F35都係高達,而賣俾人地嘅F35仲要一定廢啲,陸戰高達
部機又唔係戰時用機
交戰守則如果寫明要目視先開得火
咁有支機炮backup都好合理呀
A10飛左50幾年 係咪都要退役 無話平貴問題
A/C都有空間換6代機引擎,
B冇,冇左中期升級係主因
F22個塗層係上一代產物,維護成本極高又難保養,

令外為左極致隱形性能,機身內部空間太細,可以改裝空間極有限難度又高,
而且e二十幾年航電火控通訊系統都發展得太快,點計再用落去都要大改。

點計大改都太貴,本身美國本土又遠離前線,對高空高速攔截機既需求其實唔似日本同英國兩個島國咁迫切。

直接做6代機,中期就f35升級6代引撃一方面提升戰力,一方面做實驗平台。

同埋下代機都應該真係浮遊炮咁成堆無人機超視距打來打去架啦
殲20係紅旗貼切d
係用開f16想現代化,所以買J10
點知買返黎,吊,仲衰過30年前個部
陸軍唔比退喎
A10 USAF嫁喎 陸軍點唔比佢退
F16仲有升級空間,再20年都得

唔追隱身,易保養,升空反應快,換個引擎變block90又係一條好漢
下一代戰鬥機未必做無人機指揮機。反而B21有機會行先做前線母機
咩作用?
真心唔識
好似話而家唔裝變循環engine上f35 ,用番升級版f135
變循環留番俾ngad
下代一堆女武神跟住附近一齊飛
其實又真係一路陸軍唔肯退 空軍一早想唔要a10
不過之後靠無人機炸地面裝甲都得 a10都係呢幾年準備bye
點解既
有人話中國好多鋼
點戰機無人買既
問成龍咪知
肥電可以連線打飛機。。。共機得唔得先?
B52 要飛到2050
因為同功能 佢最平最全

A10邊有同功能機?
唔係諗住用F35A呀嘛

除非唔需要呢個位否則就會用佢

仲有A10-C 兩年前先招標 upgrade 電子系統
基本仲有排用
減量就有計劃(USAF 極想cut 左 A10)
退役就未有(比國會hold 住左,因為影響close combat air support)
叫你啲一帶一路兄弟哽囉
陸軍用的不過放左係USAF
要退都要問過陸軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞