F-35全球售千架 為何中共殲-20乏人問津

298 回覆
115 Like 4 Dislike
其實我諗緊邊部新啲戰鬥機係唔駛地勤幫手落機
所以為左唔知會唔會出現既情況, 係設計上F-35就唔會係最完美
幾年前, 我印象中睇過對未來空戰既猜想
就係一部載人戰機, 同時指揮幾架搭載無人機系統既戰機
各司其職
係真的話, 上面所有問題都唔再係問題
啲愛國富豪係咪要買返三四架擺係屋企當支持國家
人地話有用就係有用
搞一大輪開條梯出黎, 一定快過推個架
中國嗰啲太勁,驚打撚死人
F4個陣咪咁諗但柒左所以以後唔敢提
無錯本身都係大家夾錢咁
之前馬斯克吹視覺系統好過雷達系統
雷達鎖唔到, 但肉眼係睇得到
所以你覺得視覺系統係空戰度可唔可以同鎖定系統結合呢
美式裝備成日有機會upgrade
買其他就等out dated
戰機性能當年同而家根本就無得比
當時既問題, 今時今日都會係問題?
請問巴打你喺邊個國家國防部高就
You never know! 裝支槍避免咗一個終極柒嘅機會完全係一個good risk management decision

舉過例兩架新世代戰鬥機互相lock唔到,人哋架飛機有機槍你冇點算?
無實戰 同講spec打飛機無分別
係囉 未來呀ma 未來唔駛用所以現役唔駛裝
同意,根本唔應該相題並論。
J20, Jed
純粹想了解,犧牲咗啲咩?
B站好多大陸人話轟20先係,依家冇人知道實物喺邊
可能呀 不過而家有咪
唔知我以為佢飛機設計師
內置登機梯
加機炮

1.犧牲空間
2. F35 為左裝機炮, 所以機身機炮位置突起左, 而且內部設計都要遷就

其他既, 就自己搵
f35b 好多買完都唔再買 改返f35
垂直升降限重太勁
真係好雞肋
米国佬識唔識架 帶支RPG上機 抽高跳射再入返機就得啦

示範埋你睇

https://youtu.be/FOaGhE_sejI?si=vqrnhqvPTriMw4Cz

高清版

https://youtu.be/l-oo9DJfH_k?si=gauG5xbcScdtTKhK
其實仲用同軸機炮係咪落後
換個單管輕番啲
黎加瞄準裝置
應該會有用好多
J20同F22都係陸基戰機,唔會上艦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞