F-35全球售千架 為何中共殲-20乏人問津

298 回覆
115 Like 4 Dislike
依位巴打是咪弱智 國防部未招標你軍火商點樣自研軍備 外國買軍火要經美國政府
再講依家US NAVY試緊嘅MQ25無人加油機 USAF試緊嘅MQ28 XQ58全部都係波音嘅

私藏軍火想作反?
咁你條臭閪蚑那賤蛆個哎呀老竇習近平坐既係
國家知道你有 唔算私藏嘅
人地買左既裝備,俾你用?
即係美軍淨係派個人到場?你當裝修佬開工呀,工還工,料還料
special ops 都還可以,建制規模冇可能
太早停喇
港共之子又努力送外賣供養港共政府
你地臭閪蚑那又打劫
咁你唔移民

你咁愛港共唔願走
一野鬧哂返深圳果班
無屋企人架臭閪蚑那賤蛆
美國佬真幸福,國家強勁生活美滿
原來支那新移民冇bno
人地肥佬黎BC都留低啦臭閪蚑那賤蛆
人地有BC,你就小支支

大陸狗新移民

係咪你老豆返大陸滾,屌咗個解放軍軍妓生咗你隻雜種狗出嚟,雞飛狗走
叫咪叫你哎呀老竇蕭澤頤拉我囉臭閪蚑那賤蛆
你返工供養佢哋點會拉你
你啲哎呀老竇死差佬連供養佢地既香港人都殺唔少啦
補充:打越戰個陣諗住靠導彈無機鎗就夠,點知對住蘇制有機鎗飛機對打輸到仆街,後尾加返機鎗條數先靚啲
F-35A:7,790萬美元
F-35B:1.013億美元
F-35C:9,440萬美元
F-35 Lightning II:1.09 億美元

殲-20:1.1億美元

即係咁
你中國喬丹貴過正版Air Jordan既話你會唔會買?
其實美帝有哂默契
每間都有生意做,唔會整死一間
Mig 21超音速 對 f4支麻雀撳掣後五六秒先飛走
你咪比source 睇下係咪退曬A10?

太舊的A10 會退役
但新的繼續upgrade 電子系統(2022年開始)
https://www.airforce-technology.com/projects/a-10/

先退42架舊的
https://www.military.com/daily-news/2024/03/18/largest-number-of-10s-yet-could-be-headed-boneyard-air-force-shifts-strategy-and-aircraft.html
I mean陸軍那來的權力唔比USAF退役A10
仲唔係睇content farm睇多左
同埋你自己條link都係寫A10延壽用到2028

再講陸軍自己玩緊V280 仲洗求USAF
正確講係Close Air support team 去決定
佢哋有測試 無人機 F16 A10 相對表現
國會聽佢哋report

簡單講唔係USAF想cut 就cut

upgrade 係因為A10 電子系統跟唔上時代
同啲機本身都舊
起碼要延壽先可以用到2028
但無話退役

V280 完全唔同的野
佢可以直接對地攻擊唔比人射落黎先講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞