F-35全球售千架 為何中共殲-20乏人問津

298 回覆
115 Like 4 Dislike
原因咪就係美軍上上下下所有人都覺得機槍都係必須,拆條春
咁現實真係成功用過喎 而且戰績好好 究竟KEEP依個SYSTEM有咩問題呢
同埋架機低空飛鬼到最高速咩 覺得唔中咪飛慢D

好似俄佬開戰無耐果條60幾公里車龍 搵機炮掃落去即刻變地獄公路
F16已經變左無人機,好快係一部F35帶成個中隊F16去掃場
終國 : 唔係冇人買,係我唔賣啫
家陣未F-35A有機炮F-3BC無機炮囉
「閃電II」已累計飛行超過77.3萬小時,總出動達46.9萬架次,而這款隱形戰鬥機現已經或將被超過70個國家使用。

Cls
呢70國應該要同美帝好fd先有得用
支仔仲日日ff打丁美帝機冇人用,比支製空中棺材搶市場
中共生產的發動機比俄羅斯的更昂貴。那些與俄羅斯有長期關係的買家,更有可能選擇更便宜、更可靠的俄製發動機,而不是更昂貴、未經驗證的中國發動機。

點解唔補貼
搶佔市場?
仲有買f35時,迫美國轉讓技術,唔轉讓就是放棄十四億市場
F35B / C 都無內置機砲
所以一開始F35A 既設計就有問題
不過大部分國家買到既, 都只有A, B好少國家買到
C好似得美國先有
非洲弟兄:我哋而家手緊暫時冇現錢買,中國大佬你可唔可以先交殲-20比我哋用住先,等我哋十零年後先找清條數呀?
沒超視距需求先可以用純視覺
我唔係專家都識答你

你有冇見過周街都係勞斯萊斯,靚嘢梗係少見啲㗎
殲20係勞斯萊斯,F 35日本Honda
講明係隱形戰機咁易見搵到咩?
拎去武統台灣咪得啦
我唔要美軍覺得,我要我覺得
有無問題係用家話既喎

C係彈射航母用,蚑那同法蘭西都唔會買F-35啦
俾無人機飛近點算?
邊種先
大大隻嗰啲老遠一lock就收佢皮

如果係細隻嗰啲,跟唔到唔高咁快
依家用緊 WS10 定 15
定仲用緊AL31
攔截無人機用機炮定導彈?
國技:肥水不流別人田
中共既盟友 全部都係窮撚國家, 邊有錢買新戰機
全部都係用緊 1960年代 既蘇聯/中共戰機
你諗清楚你講乜野
無實戰PDF戰神出口版遙遙無期
戰機雷達 同 車載雷達 兩樣野黎。。。。。
純視覺 係 戰場上 極不可靠。。。。。。

你識唔識
射速問題
除非你水冷 否則個 射速要求 單管頂唔到

同埋 係空中 射中就係靠彈多同運
你射速慢就gg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞