F-35全球售千架 為何中共殲-20乏人問津

298 回覆
115 Like 4 Dislike
老共想賣j20咩?唔係淨係自己用嘅咩,通常老共最top只係自己用,跟手做啲低配奇怪機拎出去賣,咁梗係無人買。
咪係 我都有㗎F-35b~係gta
淨係唔洗係甲板 放條梯已經係剛需
美軍血的教訓
(好多rules 都係用生命換返黎)
https://www.youtube.com/watch?v=wrInFKDNYD8
片入面暗示炸完大使館之後 中國就有左隱形技術
陰謀論係當時有人偷左技術資料 暫時放左係大使館
所以美國先出手去炸
俄系戰機機炮係水冷單管
炮管壽命短
你知唔知講緊乜野
乜J 20 依家有自家引擎咁勁?係咪全中國制先?
"馬斯克吹視覺系統好過雷達系統"
=> 佢講緊車載系統

你查下 車載雷達 同 戰機上的雷達 有乜分別先引用

話埋你聽想要“視覺系統係空戰度可唔可以同鎖定系統結合” 咪係IRST
你連前文後理都唔知道點解會講到視覺系統
“F35A取代A10 JSF計劃入面有寫”
=> 你啱
但F35 無 A10 嗰種防地面攻擊的設計
仲有F35 咁貴邊會用機砲地面攻擊
美軍F35自己都唔夠用

A10 係設計用嚟射坦克,所有需求按地面戰用
無另外一款機 可以 取代佢
(就算有都平唔過A10)

之前馬斯克吹視覺系統好過雷達系統
雷達鎖唔到, 但肉眼係睇得到
所以你覺得視覺系統係空戰度可唔可以同鎖定系統結合呢

邊個講?
所以唔睇前文後理, 你唔知道點解會講到視覺系統連動戰機鎖定系統度
巴基斯坦又有f16又有j10
兩邊要哂
巴仔先最醒食兩家車禮
講緊機砲
但你所講要自動追射功能在F35機身內不可能實現
因為機砲出射角太窄

前文後理都同你引用的無關
你引用錯左就認
就係食左J10 先知中伏
如果唔係做乜轉做F16
四個字,秘密武器
點解巴基爛坦呢D垃圾國家都買到F16?
F-35A 內置機砲可裝 180發
Gau-22射速 3300round/minute
=> 55 round/second
大約三秒射完。。。。。。。

點替代A10
???
巴基80年代已經有F-16
啲J-10近幾年先買
前面係講緊F35內置機砲普遍原因係為左"有可能"出現既纏鬥
而第五代隱形戰機由於雷達無法偵察下, 無法進行超視距攻擊, 亦即係火控系統無法鎖定
配備機砲就係為左呢個情況

所以我話你無睇清楚前文後理, 根本唔知道前面講緊乜撚野
有冇連登仔眾籌買番架玩下
到時去旅行都飛得快d
Eurasian Times呢個content farm級數嘅source
巴基空軍有排都唔會轉呔,最多R吓F-16 sustainment FMS contract
基本上已經完全傾向中國貨
配備機砲就係為左呢個情況
=> 無問題,我本身讚同你呢個point

馬斯克吹視覺系統好過雷達系統
=> 用呢句有問題
你用錯左野去比喻
你直接話有IRST 去配合 咁就得
(IRST就係為左雷達失效時用)
你拉埋車載的去比喻 唔合理
你唔明我話你乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞