F-35全球售千架 為何中共殲-20乏人問津

298 回覆
115 Like 4 Dislike
可以買F35都係美國盟友啦
買殲20黎擺咩
剩番啲發展中國家又唔駛買咁先進既戰機
有得用F16都開心死
得金仔 巴鐵有可能買殲20
其實都係航空母艦個啲要買
一次過應付 a8 av8 f16 market 所以先要攞你命3000
USN+USMC要內置

USAF F-4同樣道理一樣keep咗
有, 馬斯克果套, 係識別, 判斷, 同反應
視覺系統應用落空戰度, 只要做到識別就足夠, 後面係無人機先需要
N年前, 已經有圖像識別系統

順帶一提, 導彈唔一定要靠雷達, 一樣可以用影象鎖定
大紀元好似洩漏咗國家機密
反而我覺得咁樣諗幾有創意方陣炮咁諗得過
師兄我想學下野邊部現役機無機炮?
百貨應百客
本身諗住 ABC 共用零件慳維修
最後出到黎唔理想
海軍講咗下一代唔會再咁做
呢啲廢話嚟㗎喎基本上飛機任何設備都適用於呢兩個缺點
其實神奇女俠幫中国買左1001架,派左俾正義聯盟班日日飛上天巡邏,不過隱左形冇人見到囉。
沒有‧可比性
呢啲国家機密,點可以隨便話俾人知,當年4兄都係咁啦
先唔講丁20, 契哥俄羅斯機喺烏克蘭露曬底, 仲邊有人會買
啱呀, 所以應該盡可以減少, 甚至消除
但F-35偏偏反其道而行
所以見到有人係咁吹F-35, 真係有D尬
下代唔洗聯合開發真係可以唔洗理班英國佬
內置外置各有好處 起碼你係cv到邊個位都落到 唔駛就位擺梯先
同埋佢又唔係第一部內置梯
美國佬諗過度過先內置 一句內置白痴設計
邊個鐘意垃圾?
師兄我想請教下
咁西方國家自己冇搞研發下 F22停左產
咁換機換邊部 殲20?
F35唔係好出色呀
但現實情況係個個走買
全球都白痴?
B2 / B21系列,現役轟炸機。

海軍F35隱身特性限制載彈倉/載彈量,做唔到海軍航母既小型隱身轟炸任務。而且整備流程難過B21。打唔到第一波空隙,又打唔到持續。

空軍F35好似以色列咁,做精確高價值目標打擊就幾好用
玩ABC玩到周身刀無張利咁
剩係單引擎同續航都kick到仆街
要等塔利班金仔同非洲朋友富起來先
F-35B 印象中係無機炮

如果講其他第五代, 應該只有一款懷疑係無裝
就真係唔係出唔出色事
本身件貨就係個個落requirement夾錢整,不完美但一定ok
美國佬家下唔係仲玩緊先精準打擊晒啲高價值目標 拆晒啲防空先派啲平機入去清場咩
常規戰黎講 以色列好op
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞