[BUNNIES] NewJeans討論區(92) - How Sweet 5月24號推出 ! Bunnies回家吧 !

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
又話閔對女員工好差?
仲有冇師兄有一張ss位放
https://t.me/pen33355
公海班傻閪入晒嚟負皮
尋日睇過篇英文source,好似話妹豬們真係講過,如果冇咗閔媽佢地唔會成功,之後都唔會再有咁高嘅成就 咁上下2C
搵唔返條link
最終都係行到依步 老實講我唔係好想見到成員同家長出聲
有無link
【新聞】New Jeans的5名成員向法院遞交了請願書…似乎支持閔熙珍一方

18日,根據歌謠界的介紹,Danielle、Minji、Hanni、Haerin、惠仁5名成員在閔代表提交的關於禁止行使表決權的假處分申請審理日(即5月17日)向法院提交了請願書(陳情書)。

這是成員們首次就此次事件發表正式意見。 請願書的具體內容尚未公開。

但是成員們自出道以來一直將閔代表視為"媽媽",表現出強烈的紐帶感,在這次事件中他們的父母也站在了閔代表一邊,從這一點來看,可以認為成員們是通過請願書來支持閔代表一方。
佢哋出道短短兩年爭世巡未做,但佢哋嘅成就可能係人哋追求咗廿年先得到嘅嘢。如果HYBE真係雪到佢哋完約都無憾啦,乜夢都追晒,咪當發咗場好漫長而又好真實嘅夢。
https://www.koreaboo.com/news/hybe-claims-min-hee-jin-badmouthed-newjeans-rejected-court-lack-evidence/
據報導,在HYBE和ADOR首席執行官閔熙珍(Min Hee Jin)之間的第一天審判中,HYBE聲稱敏熙鎮侮辱了NewJeans的成員等等。

據稱,儘管敏熙珍聲稱自己是“NewJeans的母親”,為成員的虐待而哭泣,但她一直在背後侮辱他們。HYBE向其他工作人員提交了他們聲稱是敏熙珍的資訊,其中包含「告訴他們要謙虛,因為即使他們像豬一樣長胖,我們也會讓他們受歡迎」,以及「他們沒有因為好而受歡迎。他們會知道什麼?只要告訴他們照鏡子”

後來有報導稱,這些說法被法院駁回,法院不接受HYBE的證據。後來,一位名叫李鎮鎬的有爭議的YouTuber製作了一段關於這些信息的視頻。儘管他提供了消息的插圖,但它們並不是消息的真實屏幕截圖,只是為視頻創建的模型。HYBE聲稱閔熙鎮(Min Hee Jin)對女性員工進行了貶低。新聞報導稱,HYBE在審計期間從數位取證中提取了這些消息。

CLS自創圖都出埋,房狗唔好話閔老母殺左人
呢D料就叫做證據
每一日都係壞消息
尋日Hybe仲公開閔媽啲暗黑對話企圖分化新牛
其實佢哋一張full length album都仲未出
佢哋點可能肥到似豬
只有白咭佬先諗到哩啲CLS故仔 真係懷疑閪佬冇貨派玩9up
Heyin 係咪好唔開心
之前啲直播 一直話自己唔靚

Minji 又係
明明無做錯,仲係上升期就因為經理人糾紛畀人雪,甘心咩?
Gfriend突然解散,到而家都仲有成員組團發展,佢哋仲年輕,仲有機會。
相比放雪柜,更慘嘅係佢哋完全否定
畢竟佢哋只係偶像組合,喺演藝圈入面階級最低,除咗偶像歌手之外,乜嘢都唔識咁滯。
到時唔止cb,連綜藝主持、演員、廣告job寧願畀水牛團,「幾多歲」都唔俾佢哋之餘,有job嘅都係啲過氣idol選秀show,同後生女鬥
咩無憾依家明俾人砌生豬肉 勁委屈
同埋佢哋事業唔係去到頂點 仲有得發展
俾人雪到完約有五年 五年已經佔咗佢哋人生¼
個權係閪比手上
成員同家長出唔出聲
閪比都係可以玩死佢哋
仁應該又係俾人屌到懷疑人生
無所謂,好快無人屌佢哋
我期望嘅高度係更高
但而家真係得期望
仲要俾人打壓 俾人針對
唉,點算好而家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞