[BUNNIES] NewJeans討論區(92) - How Sweet 5月24號推出 ! Bunnies回家吧 !

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
係 睇R U NEXT有講佢啱啱做訓練生
呢套生存戰係房狗一手一腳製作出黎 。全部都係內定人選 。任佢講
基本上所有選秀已經有內定人選 節目係攞嚟炒人氣
Wonhee跳舞跳一到一pat屎嗰個center唐
Moka 係水牛
Yunah 完全入錯隊
Minju Iroha我覺得係有返啲質素,尤其Iroha入咗呢隊有啲浪費
Minju呢兩日扣咗分
Yunah係咪惡女嗰個?硬係覺得佢扮可愛好格格不入
Moka樣就真係唔差嘅
值得一用
覺得佢有啲慘,擺明唔係行呢種風格,不過今次唔出道就無下次
房狗: 而家有位俾你出道,一係你就扮可愛,一係你就繼續做練習生慢慢等運到
講樣Iroha正好多,可愛得嚟都幾型,跳舞有勁度,氣質有啲似蒔田彩珠
得佢個樣順眼
其實啲妹豬都幾慘 完全係做緊扯線公仔
不過同情還同情 一日新牛未脫險 我係唔會unblock呢隊嘢
玉尋晚直播唱歌真係好好 為自己為bunnies紓解下負面情緒
敏: 一堆舊有練左幾年嘅練習生唯一一個, 唔好講到source music冇好野比你選, 求其做樣拎一件算, 我又唔信你閔媽見到敏唔流口水
玉: 第一次海選唯一生還者, 自帶甜有大家閨秀嘅氣質, 英語能力者
丹: 第二次海選, 混血, 有大家閨秀嘅氣質, 英語能力者
貓: 第二次海選, 從小開始練舞, 氣質,高級感,硬實力(聽講話細個時係區內出名校花)
仁: 做過童星, 其他不詳
有錯請指證
發生乜事?
自創菱形愛心
咁即係搞事喇

仁cv真係好勁 做過童星唱跳 做過童模行fashion show
做過youtube channel 有綜藝感 幾間大公司爭住要

不過貓唔算從小就練舞啦 好似11歲先開始 13歲入練習生

丹都有做過童星 不過係真人show個種 有少少曝光度
同班傻鳩駁嘴真係哂氣啦 成日話我地盲粉對閔媽不利就當睇唔到,佢地咪一樣有哂立場去睇件事,根本兩邊都係打緊輿論戰泥漿摔角冇話邊邊比邊邊高尚,其實佢地最想睇到嘅唔係閔媽收皮而係newjeans收皮
想問下幾時有新歌
24號中午12點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞