[BUNNIES] NewJeans討論區(92) - How Sweet 5月24號推出 ! Bunnies回家吧 !

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
師兄好波
好憎D扮無歸邊
暗暗放箭的人
勁噁心
我好鍾意佢啲比喻
好似台灣八點檔
D比喻加勁多主觀情感同假設想像
以為佢係房本人,知道了一切
我估計呢個老母依家出走唔成,佢洗d 女腦,等自己多d 籌碼係手,拎多d 贍養費 ...

(本來比老公知道婚內出軌係咩都無,依家去買弄親情,母女情同房去拎錢 ...)
少kam 毒撚好可怕
咪係
係咁我認為我覺得
其實唔好估
唔需要估
支持偶像係講個信字
依到係newjeans post
可以反閔
但唔需要形容到NJ係冇腦咁影比人洗
洗一個腦就話je,洗5個腦仲要洗埋5家人父母
咁易咩
NJ唔是弱智
佢地寫得請願書,我地Bunnies可以試下企係佢地立場理解下
希望Bunnies一齊撐NewJeans就好
但新牛撐閔媽 咁你撐唔撐

老實講 佢哋撐邊個 我就撐邊個
老實講 閔真係愛佢地應該要放手
而加大家攬炒 nj5個都入世未深
等於中學雞果陣唔識成人世界既規則
咩都感性行先實撐到行
我估計呢個老母依家出走唔成,佢洗d 女腦,等自己多d 籌碼係手,拎多d 贍養費 ...

(本來比老公知道婚內出軌係咩都無,依家去買弄親情,母女情同房去拎錢 ...)
其實唔好估
唔需要估
支持偶像係講個信字
依到係newjeans post
可以反閔
但唔需要形容到NJ係冇腦咁比人洗
洗一個腦就話je,洗5個腦仲要洗埋5家人父母
咁易咩
NJ唔是弱智
佢地寫得請願書,我地Bunnies可以試下企係佢地立場理解下
希望Bunnies一齊撐NewJeans就好
佢入嚟帶風向 唔洗理
就算唔係帶風向 都好天方夜譚下佢講啲野
我無話佢地弱智,只係佢地仲細 ,入世未深,好多野都唔夠判斷能力 ...

有時唔好話d 細路,大人都一樣 ...你唔睇下fifty fifity 個班父母? 佢地夠成年啦 ...咪一樣on99 做錯決定 ...
要驗工傷
Stand with NewJeans
fifty fifity 嗰邊係衰貪心
想入華納
我地依家就係唔信因為NewJeans會似fifty fifity 而支持NewJeans
我諗大家都係Bunnies唔會唔明白掛?
條撚樣擺明gfriend解散懷恨在心
專登入黎搞事
你老母就婚內出軌

各位唔好嘥氣啦
佢唔係bunnies黎
我只係覺得一班前途無限既當紅偶像,咁難得可以上到高位,應該作對自己既前途,自己既偶像生涯作出打算 ...

我純粹係從成員最大利益既角度去出發 , 事件由開始到現在,邊個傷成員們最多? 講真,閔媽淨係要成員/成員們為自己站方已經錯中之錯 ...

成員們可以撐閔媽,不過唔應該係公眾面前撐 ..一出面撐好多野都返唔到轉頭
... ... ... ...
Ching
你成長了
本周最佳留言
與其聽佢係度
我認為
我覺得
我純粹

不如諗下點支持newjeans好過啦
有冇Ching抽到日場
未試過去海外場
有冇咩要注意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞