[BUNNIES] NewJeans討論區(92) - How Sweet 5月24號推出 ! Bunnies回家吧 !

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
[KPOP] K-POP 2024討論區 (14)
https://lih.kg/CkBPnMX

原來唔關搵唔到錢事
HYBE仲放好多資源落去
只係成員唔想續
驚撚左肥佬啦
老實講 真心撐唔落 撐新牛唔代表要撐閔媽
其實係,房狗係仆街,但亦有啲位都未必100%信晒閔媽
不過依家五個妹豬都申請左上船同閔媽一齊,點都要含淚撐
其實d 老闆,管理層點權鬥都好,邊一邊都唔應該要藝人表態站邊
五個妹豬直頭當閔媽係親生老母咁滯,無計
無奈嘅係依家已經將新牛同閔媽捆綁埋一齊,身為bunnies嘅只好含淚支持
韓國政府介入?
今次NJ最後點都好 起碼都仲可以知道原因同真相
如果好似GFRIEND不明不白咁完 我覺得仲慘
懷疑係
佢哋俾閔逼咗上船姐
但新牛撐閔媽 咁你撐唔撐

老實講 佢哋撐邊個 我就撐邊個
老實講 真心撐唔落 撐新牛唔代表要撐閔媽
其實係,房狗係仆街,但亦有啲位都未必100%信晒閔媽
不過依家五個妹豬都申請左上船同閔媽一齊,點都要含淚撐
佢哋俾閔咗上船姐

你點知?
點解唔可以真係同閔感情好而撐
佢哋係局內人。發生緊d咩野事唔清楚得過你地飯圈 。你覺得佢哋係見步行步嗎?大佬真金白銀掉錢落去撐妹豬 。佢哋企邊邊就要撐到底架啦 。而家都好明顯行動左 。比晒訊息飯圈知啦 。唔係仲要諗岩定錯係唔係呀 。快d集結賓尼大軍抗敵好過啦 。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞