[BUNNIES] NewJeans討論區(92) - How Sweet 5月24號推出 ! Bunnies回家吧 !

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
咪即係求情信 都係讚閔嘅品格好嗰幾味嘢啦
講真,去到依一步
本身都講緊被HYBE放一年半假(雪)
真係冇野可以再輸落去
同埋我地外人係唔會知佢地5個對閔的羈絆係淺定深厚
但既然佢地都選擇咗寫請願書
Bunnies就一定撐落去
依個時候邊個再落井下石嘅就唔好叫自己做Bunnies
Gfriend係因為搵唔到錢所以俾人解散?
都好大機會
啱啱見tg有人些牙

平時煮開飯 又識執衫
我哋會煮糖水 又會煲粥
最主要係舞蹈風格 ..

其實一般男/女團,都係以「整體」為主,大眾認為既「刀群舞」 ..

而NJ 既舞蹈編排,中間總會出現不同成員跳不同姿勢 ..

另外手同腳部既動作,NJ 係唔按每拍去做,係一拍做2至3下持續做一段 ...會比人睇到好有「活力」既感覺 ..

I 團既編舞最主要拎左呢種風格 ...就係相類既地方,不過I 團完結一套動作時係擺可愛post

其實服裝,歌曲,妝容都好大眾,無話邊個似邊個
今晚上嚟試吓你手勢
講緊新牛 我淨係識食
但係聽講I團係因為冇人教跳舞所以先睇落唔齊
飲閔老母啲老火湯
賓尼好有愛的
咪喺度搵工開
但新牛撐閔媽 咁你撐唔撐

老實講 佢哋撐邊個 我就撐邊個
事實係咪證明咗儒家真係唔掂
Ador法律代理人法務法人世宗方面18日對Starnews表示:NewJeans成員們在Ador以母公司Hybe為對象提出的禁止行使表決權的假處分審問日期之前,通過法定代理人提交了請願書,「請願書的內容是閔熙珍Ador代表不能被解雇。」

裁判部將在24日之前接收雙方的資料,並在臨時股東大會31日之前做出決定。

Comeback當日先截hybe一定趁新牛上台前出鮮稿影響妹豬表演 惠仁係宿舍一個又會亂諗
房狗條小器鬼會放過閔媽

佢石撚咗啊
終於都有似樣d嘅行動 。點解唔係ig/live講幾句。係直接法院請願 。即係表示五小妹希望得到法律嘅保護。CB先黎搞。隨左可以引更多人注意 。另一個目的就係縮短之後嘅官司空白期 。入雪櫃呢d事點會諗唔到 。娛樂圈幾十年黎都係行呢套野 。推測佢哋從一開始就係部署打違約金。只要唔洗比或比一個細嘅數目 。佢哋就已經贏咗。特別係韓國d法律奇奇怪怪保護兒童少年保護Idol 婦孺權益好多種 。呢單野真係要買一大袋花生先得 。有排睇 。
打壓,係閔媽用既字眼,老實講,由閔加盟Hybe 開始 ,Hybe 就一直宣傳會以閔媽同Source Music 去做女團

後來閔媽唔happy 要走 , 房狗開間ador 比佢自己玩 ..如果當時閔媽無同房狗行落去,結果只有一個 , 就係留係Source Music 等出道

當日Source Music 已經投資左幾年時間係女團第二代(Gfriend 之後) ,無可能唔會唔出道,只係有部份成員不同(應該是忙內吧)或者再加一些成員都不定 ..

再者,後期成立ador 後,更加不可能不出道,公司都開了 ..只是換總監了吧
Source咪出左le
咁呢啲係叫放牛
老實講,I 團用左幾多日子出道,NJ 用左幾多日子出道 ?

I 團同L 團跟本唔係韓仔傳統偶像訓練下出道 ..都係雞精速成班 ...難免d 基本功,成員間默契會爭d ..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞