[BUNNIES] NewJeans討論區(92) - How Sweet 5月24號推出 ! Bunnies回家吧 !

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
老實講 閔真係愛佢地應該要放手
而加大家攬炒 nj5個都入世未深
等於中學雞果陣唔識成人世界既規則
咩都感性行先實撐到行
捉肥佬去北韓
無論信唔信閔媽都好,bunnies依家可以做到嘅嘢就係企喺新牛個邊,好好支持今次佢地cb俾佢地知道除咗閔仲有bunnies撐佢地
咁當然可以 之但係唔係個記者會佢歸哂邊咁唔出聲一定會係最好嘅選擇 咁佢既然捆綁咗班女咪索性出聲撐 咁記者會上嘅捆綁某程度上都係逼姐
哩個好笑
放忙採
玟池在與粉絲的多次對話中表示:「NewJeans比Bunnies所擔心的更堅強」。她接著說道:「我說過我們是有勇氣和槍的兔子對吧?」。 她開玩笑地說,「你們知道槍是開玩笑的吧?是愛的子彈」,向粉絲表達了愛意。
我覺得好難講到咩放唔放手
依家就咁睇只係 房狗要解除閔媽職務炒鳩佢 VS 閔媽澄清自己冤屈繼續留低湊NJ (邊方面真唔判斷住)
如果係房狗 VS 閔媽真係想獨立帶NJ出走,咁閔老母放手的確係應該,唔好累埋妹豬
但依家閔都堅稱自己冇咁既打算,佢一路既聲明都只係指出點樣被閪be逼害
感覺上係一邊攻 vs 一邊守 而唔係兩邊對攻,所以妹豬可能都只係想
閔冇事守得住,繼續好似以前咁,而唔係特登要同hybe打對台
就好似返工咁 個老細話你穿櫃桶底 你冇做過都會諗辦法澄清被屈 而唔係主動辭職走
神槍手免治可摸耳一槍打爆肥佬個肚
免治肥玉兩個姐姐睇表面仲好似無乜嘢頂得住嘅,係另外嗰三個好明顯扮唔到,而家最擔心仁B
佢一早辭職走人咪算
一開始房狗應該淨係想整走閔
閔就搞個發佈會出嚟 仲擺埋nj上台
佢講既野十足你同女朋友炒大獲
佢摷返你啲陳年野出嚟講搏同情
成功搏到好多感性嘅人去支持佢

講真,玩到而家呢個局面
你係房狗 容唔容忍到一個員工挑戰權威先

利申憎房 但係唔代表閔係岩
明,只能夠講理解newjeans點解會支持閔媽
就算唔支持閔
都要一直支持newjeans
快手到
講真
我唔會係房狗
喂 你隻牛走失左
矮 我隻羊呢
成日覺得仁b好慘
隊友個個都太尾機,搞到自己好似冇咩突出之處咁
作為團忙內,但身高又令佢行唔到細粒可愛被照顧既路線(雖然姐姐們都好錫佢)
依家開始比較下,成日覺得自己唔靚,陷入信心危機
團隊回歸又因為受傷,冇得一齊訓練一齊表演出活動
再加上公司權力鬥爭
好怕佢亂諗野
上個live未見過佢咁嘅樣,真係驚佢亂諗嘢
喺條街度追緊牙玉
咁要睇吓你信邊一邊
睇咗咁耐 我唔信閔係冇呢方面嘅打算
佢係做唔到 唔係唔想做
再者,佢攞出嚟啲證據都好薄弱
我就信空穴來風未必無因
咁當然撐新牛啦 只係單嘢未明朗之前真係講唔落撐閔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞