[BUNNIES] NewJeans討論區(92) - How Sweet 5月24號推出 ! Bunnies回家吧 !

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
但如果真係走咗
估唔到NewJeans之後會點發展
一樣咁不安
唔想見到HYBE又雪NewJeans又唔分資源比NewJeans
房狗係曹操 閔媽係歐陽修
就係咁樣
我覺得惠仁會比大家想像中敢堅持
佢成日覺得自己唔靚 或者唔慣大家稱讚
當然一部份會係自己性格問題
但令一邊我咪又係覺得啲fans/啲毒唯所為
Nj冇左閔最多係自斷一臂
咪當離開溫室 條路難行咗

但係離開HYBE 路都冇埋
唔好意思,嗌慣咗
最壞打算咪返去讀書,呢兩年當發咗個好夢囉
我又要偷圖了
These messages reportedly included derogatory comments such as, “just tell them to be humble, because even if they gain weight like pigs, we will make them popular,” as well as dismissive remarks about the members’ popularity and weight. However, the court has dismissed these accusations due to inadequate evidence presented by HYBE.
雖然俾法院reject左,但FF下如果係真事,究竟會係講緊邊個
坦白講,佢真係佢地親生老母,不過好似唔記得個有錢老豆一直出錢出力 ...

但個老母同個老豆關係好差,好想離婚

個老母似乎搵到個男人做班女既後父,個男人可以幫佢解決同老公離婚 ,爭撫樣權既問題,所以想帶埋d 女出走改嫁 ..

點知比老公發現左,依家叫佢走 ....

因爲個老母知要爭撫養權,一定唔夠老豆爭 ..所以要拉埋d 女落水要玩欖炒 ...

另外後父個邊其中邊睇得上人老珠黃既老母,佢只係睇上佢幾個婷婷玉立既女,搵錢能力又高 .,又多人鐘意..希望可借後父身份有機會可以靠佢聯繫上另一個世界 既生意人 ..
我唔理 5個妹豬企邊邊我就企邊邊
而家擺明係啦
23:39
係咪貓第一次真係嚇親嘅鏡頭
我自己係偏向閔老母嗰邊,所以想補充一下

按閔老母同Ador嘅講法,啲廣告都係Ador、閔老母佢哋搵返嚟。另外,早幾日都爆咗師姐團同新牛有代言爭議,房狗差別對待新牛呢類嘢。會唔會係Hybe已經cut咗資源,但新牛都仲係有咁多代言?

而家幾希望多啲人出嚟澄清又好,爆多啲料又好,咁樣先知件事究竟係點
睇返你D留言
扮曬話曬兩面
其實有曬立場
對你不利或糾正你錯誤嘅
就扮睇唔到唔回
太明顯了
我都係X見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞