Sony Xperia 討論區 (160) - 1VI 正式推出

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
一部正常嘅手機,分分鐘佢喺哋眼中係唔正常。
BTW,如果而家用開部手機壞咗,我都係要乖乖課金畀 sony
轉場囉
所以話依家啲人嘅審美觀真係奇撚怪,居然會有人覺得啲乜鬼M字額同打窿mon呢啲設計係創新gimmick ,大佬創新都唔係咁玩啦,呢啲擺到明係技術唔成熟夾硬拎出黎嘅殘次品,最好笑係大把人受架喎,又真係俾錢買殘次品呢下先好笑
點轉,間間廠都整埋啲打窿mon,光明正大賣啲咁嘅殘次品仲衰過sony
真,成班網媒都勁撚on9
真係擘大眼講大話
不嬲呢啲都係收錢寫稿,睇啲產品資訊都還好,評測呢啲信一成都死
打窿冇問題既,屏下相機到而家都係屎黎
最弊喺Sony啲software/UX仲殘次呢
如果執翻好啲spec,sony嘅設計再配埋pixel嘅軟件成件事就fit哂,可惜呢啲事係冇可能
都唔止次呢個級數
直程垃圾
其實咩執spec 丫
黎黎去去都只係價錢問題
如果降左mon spec 但減定價邊有咁多聲氣

不過日元又跌到hihi,日系廠既貨要佢平真係幾難搞
sony 求吓你搞搞嗰 UI customisation,正視 bugs 啦。喺 developer options 入面 set 咗 smallest width 去 600 或以上就成個 launcher 炒,report 咗你又唔理
紅色預購缺埋貨
想問下保養包唔包個mon burn in?
嗱嗱臨執部1V貨尾啦
5v 1v 鎖60hz bug仲未fix曬
人地都冇預你咁用
拍4k片早過1v彈過熱咁撚大鑊
一係提都唔提剩係強調個芒光咗同埋有LTPO一係夾硬話睇唔出差别
全世界正常都係得黑白綠,台灣真係得天獨厚
班友用屎眼睇野
真係好想知下年出番2K 4K
佢地又會點講
1vi用家係condom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞