Sony Xperia 討論區 (160) - 1VI 正式推出

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
就黎10k
睇落有啲怪
早期嘅dsee講明藍牙唔得
walkman 去到某一代dsee 先支援藍牙,但Xperia 上嘅dsee又唔知點
咁搞笑?
我印象中walkman其實5-6年行緊嘅dsee已經支援藍牙
(利申目前仲用緊sony walkman
實際試用我覺得好用咗 依家一頁8格真係太少 成日要左右swipe搵捷徑
好心個mon咁長就同我塞多啲野入去 個個icon馬撚咁大我又唔係老花
邊度有得撚?我都想撚下
3 X 3 OK

佢依家 4 X 4 我反而覺得太多太密集

咁都講得出
朗豪同K11 showroom都有
樓上啲外拍相就係琴日試用活動影既
你睇返金磚2/黑磚2嘅新聞,walkman都要今代嘅dsee ultimate先支援藍牙

https://today.line.me/hk/v2/article/LX0PeRG
朗豪坊有
想知點出機最平
其實當1 vi 係5系生產線升級成件事就唔同哂

然後留4k mon 俾pro 2

名義上cut 5系生產線
實際係cut 1系

ff mode
微距做AF對精準度要好高要求,當然Sony做開相機理應有足夠技術儲備,只係電話入面空間有限限制大,而且一次過俾晒你佢下年仲有乜新嘢出
2024 年除咗 sony 仲有冇邊間出 mon 冇窿 / M 字額嘅機

我唔打算轉會住,但係加拿大呢邊用緊 10 IV 好多時都因為啲 band 唔差搞到信號差
唔齊*
所以佢今代長焦微距咪冇af得mf
即係似三星嗰隻不過啲icons係方型?
#149有
今年無意外都係電訊商平過街 總公司唔比減就走精面減價
點樣當法?
cut完spec但賣返舊價,觀感上真係無問題?
依家部1m6係咪所有鏡頭都用緊雙層晶體管技術?
罪大short架
貴過pro max
Sony幾時先明就算佢相機整到幾掂都好,
電話仲有好多其他嘢更加影響體驗

利申今次相機function 幾吸引
iPhone個wide angle macro柒到唔想用
終於有人做番tele macro
點樣可以增加利率?

cut 1系生產線但保留1系名
用5系生產線頂上賣1系價錢!
價錢唔係呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞