Sony Xperia 討論區 (160) - 1VI 正式推出

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
或者Nubia Z60 Ultra
或者會唔會唔關band事,本身sony機啲接收有問題?
同一條返工路線,同一個台同一張sim卡
由pro i轉做其他牌子機,好似由地獄上返天堂咁
有冇諗過sony連送測都費事
國際版垃圾rom喎
sony機出名信號藍牙接收廢架啦
咁大家都知過多排會插水再送野
又唔同諗法
咁點解唔搵一個平得嚟佢地又賺到錢
貴得嚟啲人仲肯買嘅價錢呢
係都要開天殺價到逼人等跳樓價然後恥笑
因為sony marketing 係社福機構
入面專收弱智做野
有冇諗過人地總部唔比減
marketing只可以同上面申請送多d野
其實去到1V我覺得個芒夠光,當然你唔好拎Apple同三星比,佢用4K換極致光度我覺得可以,但你依家⼀句徇眾要求轉返19.5:9連隨⼀嘢落返去FHD就難以接受囉,真係當自己iPhone咁賣咩?今年相機啲CMOS完全無變,只係改長焦加微距再還原返⼀個相機app當大更新,爭唔到新客趕走埋班死忠。
FHD點睇都係太過份,死忠都唔知點撐佢
夠膽死
Sony做手機為興趣同撚化班fanboy
就算過多兩三年玩爛左,執柒左手機部對集團冇乜影響
笑死
2024旗艦1080p+ ufs3.1
1vi前既
sonyfanboy:手機4k好清好好用,其他芒好垃圾

1vi後既
sonyfanboy:1080p 都無問題,高亮度 色準 無窿 夠殺喇,2k,4k都係多尻餘
sony:我地好環保
Sony大法,好!
承惠9K6
班網媒都係咁,以前又話4k細膩好多,依家又話咁細個螢幕睇唔出分別
徇眾要求係廿口16:9
夠膽死cut到落fhd賣同價,落左vc但拍4k片早過1v彈過熱,但個幁碼仲低過1v,長焦set7.1打唔贏***個5倍數碼放大,死忠都頂唔住
我部1ii到底要服役多幾多年,咁樣玩法有排都冇得退役
唔要打窿 mon、唔要大陸機,但係要 unlock 到 bootloader + 玩 custom ROM,睇嚟只係得 sony 可以揀
冇架啦,入左法陣,就乖乖磅水
呢個年代得翻sony肯出一部正常嘅電話,偏偏間廠啲工程師同營銷班人硬係要做埋啲奇怪野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞