Sony Xperia 討論區 (160) - 1VI 正式推出

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
換其他牌子
可能轉pixel ,罪大真係罪大
少少奇怪

唔care嘅就應該直接放俾人試然後等人自由講,目前咁樣即係$ONY其實緊張部1 VI嘅風評啦

又緊張人哋點諗點講部1 VI,但係行為又做到完全唔care消費者點諗

$ONY係咪精神分裂
咁1 II咁舊 你上1VI個升級感都大啦
Sony真係製造電子垃圾

你唔講仲以為係低中階機
1vi塊新芒spec咁似r9 igzo既
又係1500nit全屏,2000nit 1%
我覺得自我審查啫 人哋邀請KOL 佢踩得太盡係人都唔鍾意啦 無得做電話唔緊要吖 陣間人哋唔高興其他products嘅jobs都唔派咁點 你係個KOL都留吓口啦

善意批評嘅就好多KOL都有 但又唔會話下次就無嘢做囉 做人要識得睇人眉頭眼額

蘋果夠任你試啦 你係咁窒佢你睇佢仲請唔請你去美國睇Show 就好似蘋果爹咁
我想問下香港係咪唔會有機會出紅色
仲用緊 mk 1,本來都諗緊換 V 定 VI,今日睇完就… 轉會硬食 S24U 家燕 mon 算
唔好幻想 Sharp話佢嚟緊會Cut晒LCD業務 我諗OLED都唔會有得做落去 仲要落後過韓廠兩代
$ony 一隻字值1000呀
睇下3個月後喇,如果唔出就冇
你諗清楚喎,轉完出去食過好野就返唔到轉頭
sharp塊igzo oled唔錯架
利申朋友有r7,r8
既然Sony 都講有Bravia AI幾勁咁,仲要話提升1.5倍亮度,無理由冇人試冇人對比,好明顯落咗order唔好著眼個mon講
其他廠都上到2000-3000nits,已經唔係賣點
Bravia AI 有勁嘢,發佈會都拎咗黎講,個AI 都係名黎啫
通常官方有稿有資料比啲media,好明顯官方都講唔到selling point
用緊5mk3 本身仲有啲期待
咁起碼都會同上一代比下,既然都比相機mon咁重要點會唔順便比埋
I 火龍
II - V 綠線 (希望我有錯)
VI 依家咁
$ONY你幾時開放 10 VI 預購

唔開放我真係考慮其他機,甚至Nokia Nothing都屈就吓
雖然2000-3000係1% 峰值量度
但sony仲拎黎j笑左
睇review最高都係得1350nits

人地一早預告左架啦, 係咪諗唔到先
開唔開心? 驚唔驚喜?
個價錢都好令人驚喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞