Sony Xperia 討論區 (160) - 1VI 正式推出

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
佢都戇撚鳩 撚有人用佢解碼 宜家始終係LDAC最普遍 第二先到Aptx HD同Lossless 三叔孤鳩寒 得Aptx同HD 中間啲Adaptive同Lossless無晒
係正常嗰喎 罪大無誘因自己加
三叔而家無左 LDAC?
以前部S10+ 係可以揀LDAC
Adaptive同Lossless好野黎,我唔介意佢三星叫叫我比錢買最緊要用到
唔係得古早sbc, aac, aptx ,再加ldac 咩
Aptx adaptive同hd 都冇
有LDAC 呢個係罪大free畀Android 所以佢先有 唔使License 但問題有啲耳機廠商無買LDAC codec 用Aptx solution
有ldac呀,係講緊aptx再上既Adaptive同Lossless無
佢一啲啲型號
ldac都係18年sony開原源左先有
d耳機廠鍾意用鳩通全餐
又唔係~ LDAC多好多~ Aptx少啲 咪Sennheiser Audio Technica嗰啲用Aptx
點check到cmos有問題?
咁其實V唔用長焦根本冇咩問題
我反而想佢keep住3個app分開
太複雜 唔適合普通唔識攝影用家
改不了
你漏咗最重要嘅一點
Sony電話有一樣嘢係其他手機都冇嘅技術
DSEE
呢點真係令Sony係音樂果方面領先其他廠
可惜電話市場唔太care呢個selling point
依家去到咁癲嘅咩
事實
將冇咗嘅嘢變返有,仲係咪原本嗰樣嘢呢
我從來都唔會開呢個功能
4377输出1.9v,9395輸出有2.0v,推力比4377仲大少少
dsee你播hires佢唔會理你
係平時聽非無損果陣先幫你處理
我無咩概念 iPhone係幾多?
佢想做蘋果 2.0
但佢唔肯承認 d 人想要蘋果既優點就會去買返蘋果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞