Sony Xperia 討論區 (160) - 1VI 正式推出

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
3年,多左1年
我換部靚啲嘅洗衣機都係五六千
電話已經無哂新嘢玩,唔壞都唔使換
3+4
咁係你部野唔值 而唔係定價過高
買pro max 買24U pixel pro 都係呢個level
你會唔會見有堆人走出黎未買就話唔值 買完話後悔
順帶一提sony 1vi個專業影片模式要下個android版本升級先有
Sharp唔好講佢Aqous點 佢公司FY23都輸到爆廠 間公司生死存亡都成問題

當然我希望佢好嘅... 但宜家情況唔多樂觀
多得一年
sharp一向賺唔到多錢又唔蝕錢屌撚住條命㗎啦
仲有成半年先有An 15
龍頭玩7年 佢就3年 點買得落手
本身定製個MON都勁貴啦 更何況匯率都關事 兌USD輸到爆 半導體係美元找數
sharp都玩4+5
即係3年系統更新,4年安全更新。
冇記錯都係要托歐盟嘅福,好似係歐盟要求最少3年系統4年安全性

如果唔係$ONY應該繼續2+3或者直情2+2
btw Sharp電話唔係賣咗唔知俾邊個咩?
咁唔通佢答你4K個螢幕好貴吖 想買個平嘅用咩
sony: 唔啱咪唔好買囉 多你一個唔多少呢個唔少
講只係俾講bravia ai, 其實就算電視你話加咗咩XR果啲其實咪又係咁,唔覺係咩勁嘢
罪大都係國際公司,又有Colombia,應該影響無咁大
真係睇下會唔會有pro機先再算,呢個價同spec真係當人傻,再唔用寧願買翻1V,我部1ii都真係夠期換
Sony真係唔怕無人買咁樣
sharp 大股東係台灣鴻海,但買完都係獨立營運
我1ii轉咗pixel 7 pro
本來都諗住睇下轉唔轉返Sony
而家繼續用親生子算數,反正部相機好用好多
有d難,條片係個主持人係head of imaging entertainment都夠膽cut落1080p,你覺得真係到相機部話事會上返咩
我覺得佢唔係不屑 只係市場競爭太勁 畀支那機打死 如果齋同三星打都仲好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞