[先睇第一頁後發問]絲打係邊度買bra?#6

1001 回覆
39 Like 4 Dislike
唔quote 啦好長 當然好詳細
其實與其話鹹魚青菜各有所好,不如話其實好多人都係乜都唔識盲中中就 唔係68點開完一間又一間 (雖然佢唔係專賣bra,但的確好多人買佢啲bra )

另外我自己對尖杯圓杯無乜特別喜好 岩著就好

著岩size 咪胸型靚囉 任何bra 只要岩size,帶得岩就靚靚胸型
唔係著左成千蚊個bra 就曉飛囉

佢講到戴完一排, 就算唔戴bra
個胸型都有變靚左
講到好神

帶岩bra 係唔帶bra 個胸型都會靚左
帶左bra 先靚果啲叫假象咋
醒啦 呢度大把絲打aa-i cup 都有,帶咩brand bra 都有
唔通個個帶bodibra 先會靚咩
再講佢都係出到正常碼G 咋嘛

我好平 又細圍 好難揀岩bra...
之前自己去買襯都離罩
係bodibra比到岩既我
就買左了 諗番都覺得好貴
所以睇下有冇人都想試試可以share會藉一齊平d

之前自己去買襯都離罩

平又細圍可以去PJ 買work bra
Workbra 65a 出起但係佢偏細兩個cup 即係65AAA 都岩

之前自己去買襯都離罩

Workbra 65a 出起但係佢偏細兩個cup 即係65AAA 都岩

[

有冇絲打買過intimissimi 呢個牌子
意大利牌子黎 但好似有d貴

係意大利其實係中下價野,香港先貴
佢內衣用料有部分幾特別,承托就看似普通

我嗰時係意大利行入去睇 想試下買黎著啦
點知d sales勁西 即刻唔想買走入
翻到香港先發現原來香港都有

我嗰時係意大利行入去睇 想試下買黎著啦
點知d sales勁西 即刻唔想買走入
翻到香港先發現原來香港都有

西sales 真係度度都有

大家開學未

你地d bra着幾耐dump架?
同埋會日日換?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞