[先睇第一頁後發問]絲打係邊度買bra?#6

1001 回覆
39 Like 4 Dislike

[member]
問你個問題,你覺得咁樣托得靚唔靚[member]

我會覺得太逼,我嘅托得靚係側邊睇,唔會太墮,之後個型有出黎

[member]
問你個問題,你覺得咁樣托得靚唔靚[member]

我會覺得太逼,我嘅托得靚係側邊睇,唔會太墮,之後個型有出黎

下,著滿左係會咁架喎
lin位對正杯尖,3/4杯露1/4胸肉出黎,杯底貼,有咩毛病?

太逼係咁樣先太逼

粒lin就黎露出來對唔正杯尖,3/4杯著成1/2杯

著唔滿咪唔逼,3/4杯著成7/8杯 就黎笠曬個胸
各位絲打唔好意思俾我借個位
我係呢度鄭重咁向王木木道歉
張圖係佢嘅,我都無經佢同意就repost 左過黎
的確係我做得唔岩
但係呢度嘅post 係唔可以edit 的,所以del 唔到圖
真係好唔好意思同好對唔住
太長唔quote
第一
著啱size 揀啱杯型 戴啱個bra 就唔會逼
有冇做齊以上既野?
第二
bra唔係得兩個牌子
有出你size 既亦唔止兩個牌子
唔想再有絲打被人搶錢,所以嗌你唔好再揀bodi bra
唔代表嗌你揀satami
satami反而唔建議,因為佢脇太高,令人唔會稱高件bra著
矯唔到型之餘仲墜左
當然,戴bra姿勢正確,係有用既
唔明白點解一句覺得有啲逼就好似比人攻擊唔識着bra咁

sorry 呀 絲打
唔係想攻擊你
我既意思係著啱bra 就會托得好靚 有個弧度係到
我表達得唔好

其實唔係攻擊你,大家都係想話你知托得好既唔係只得bodi 好多大波過你既人都係咁著,又未見有咩大問題
如果你真係覺得bodi好好著,其他牌子已經試勻曬都唔岩心水,無問題啊你咪繼續買bodi,咸魚青菜各有所愛
唔見左泳衣條掛頸帶,有冇得買番架

我都睇開呢條片按 按左係脹左
長期努力升左一cup

大約四個月左右 B上到C
我有用埋按摩油按

好想知道平胸的係咪都月經唔正常?
利申 我係咁但唔知可以點

唔一定 不過月經唔正常既人當中,有唔少都平胸。

睇中醫問下,睇下食中藥有冇得調理下。
一係就搵西醫睇下可唔可以食避孕藥調經,但人人體質唔同 有機會有副作用,要問清楚醫生,最好同屋企人講。

btw 唔正常係遲好多黎?
唔嚴重或者只係間中既話,可能同生活作息有關
食/ 冷少啲生冷野
儘量早瞓,心情唔差/ 壓力大都會影響。

有聽過 考試壓力大 幾個月冇黎m,有人係四季經

一係就搵西醫睇下可唔可以食避孕藥調經,但人人體質唔同 有機會有副作用,要問清楚醫生,最好同屋企人講。

食/ 冷少啲生冷野

西醫個種其實唔叫調經,只係食藥製造出黎既人工月經周期,d m都唔係因為身體好左所以自己準時黎,係外在荷爾蒙夾硬整個周期出黎逼佢定期嘔d血出黎

食/ 冷少啲生冷野

我1年大概得4次月經,仲要係不規律,一直都係咁
試過睇西醫食藥,食一星期就有m,但下個月唔食又冇
我媽咪話佢以前都係咁 叫我唔洗擔心 (但佢唔係平胸)
我自己就好擔心 平胸都算 最怕不育
利申:平日早瞓 會做下運動 自覺冇乜壓力

食/ 冷少啲生冷野

我1年大概得4次月經,仲要係不規律,一直都係咁
試過睇西醫食藥,食一星期就有m,但下個月唔食又冇
我媽咪話佢以前都係咁 叫我唔洗擔心 (但佢唔係平胸)
我自己就好擔心 平胸都算 最怕不育
利申:平日早瞓 會做下運動 自覺冇乜壓力

我有個朋友由細到宜家三十幾歲都係一年4次m左右,上兩個月生左個女 絲打唔好太擔心俾太大壓力自己
佢話醫生話佢真係隔咁耐先會排一次卵所以季經
點解平胸會黎m唔正常
第一次聽,身邊好平嘅朋友黎m仲正常過我
點解平胸會黎m唔正常
第一次聽,身邊好平嘅朋友黎m仲正常過我

點解你地講講下調轉左成件事 變左得出平胸=黎m唔正常 嘅結論出黎
乜唔係講緊經期唔正常豐胸難咩?

一個月經週期係由依幾隻荷爾蒙去操控,荷爾蒙失調月經咪會唔正常,雌激素係so call叫做美女荷爾蒙,皮膚問題月經問題胸部飽唔飽滿都同依幾隻荷爾蒙變化有好大關係

冇黎M, 雌激素冇變化,胸部就難d長大
that's me

有黎M既人 雌激素每月有變化,胸部大d機會長大
可唔可以咁解釋lol
屌 本身著開mm
生完小朋友就重新買過啲bra
買左5個
都著左成個月,膊頭同成身都好痛
一除bra 膊頭同胸四圍都壓到有好深紅印
我冇諗過mm而家咁仆街
以前買開啲姨姨都好好,好信得過
大拿拿幾千蚊
有冇得追討
屌 本身著開mm
買左5個
我冇諗過mm而家咁仆街
大拿拿幾千蚊
有冇得追討

屌 本身著開mm
買左5個
我冇諗過mm而家咁仆街
大拿拿幾千蚊
有冇得追討

我都睇開呢條片按 按左係脹左
長期努力升左一cup

大約四個月左右 B上到C
我有用埋按摩油按

我就查油 跟video按兩次咁炸 每日時間上無大分別
普通速度 不過就大大力 按完會紅
會唔會係你食極唔肥?唔太吸收
按其實得少少用 最緊要增到肥 先會大到胸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞