[先睇第一頁後發問]絲打係邊度買bra?#6

1001 回覆
39 Like 4 Dislike

但我覺得跟佢咁企法先駝背

我都有少少覺呀
但係呢 佢講完 我又真係望到自己個人有啲歪埋一邊

我地依到無乜人討好佢

30C-F, 32B-F, 34A-E, 36A-DD, 38B-D 官網寫
姐係我諗去到亞洲G,睇落似英碼

用後感:
胸型:圓錐
款式:Lace
背景:我係好耐之前買,個陣連門市都未以number去分size的,我個時見到佢有出28圍,所以我就係網上訂左,個陣都係300幾一個(而家無左28圍,應該係無人買所以唔再入?)
穿著感受:底圍偏緊無彈性,鋼圈硬,杯扁平,著上身扣到最出都覺得個bra好銀住,個shape唔fit我胸型,佢將我個胸狠狠地拍平了 我覺得會岩圓盤胸著多d

我覺得你要自己去試如果你圓盤胸,有friend覺得braologie好好著,但絕對唔係我杯茶,唔係圓盤我覺得你fit既機會就唔會好大

就好似呢個po好多人話mm好著,我就一點也不覺得一樣

30C-F, 32B-F, 34A-E, 36A-DD, 38B-D 官網寫
姐係我諗30圍同32圍去到亞洲G,睇落似英碼

用後感:
胸型:圓錐
款式:Lace
背景:我係好耐之前買,個陣連門市都未以number去分size的,我個時見到佢有出28圍,所以我就係網上訂左,個陣都係300幾一個(而家無左28圍,應該係無人買所以唔再入?)
穿著感受:底圍偏緊無彈性,鋼圈硬,杯扁平,著上身扣到最出都覺得個bra好銀住,個shape唔fit我胸型,佢將我個胸狠狠地拍平了 我覺得會岩圓盤胸著多d

我覺得你要自己去試如果你圓盤胸,有friend覺得braologie好好著,但絕對唔係我杯茶,唔係圓盤我覺得你fit既機會就唔會好大

就好似呢個po好多人話mm好著,我就一點也不覺得一樣

漏左

我都有少少覺呀

啲人又話Hafina啲bra平.....
一個400蚊喎 。。。。

之前post邊個話一個平均200蚊

想買 但驚唔啱Size

我自己上佢入貨個網買平均$150
碌上啲就見到開左名

我都有少少覺呀

佢個企法好辛苦

想買 但驚唔啱Size

佢有plan 2000買10個

邊間分店? 有冇限款式?

邊間分店? 有冇限款式?

我係去葵芳嘅 400以下嘅款就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞