[先睇第一頁後發問]絲打係邊度買bra?#6

1001 回覆
39 Like 4 Dislike

有J唔通話你知咩
利申:紅絲扮有J

絲打有咩理由唔知咩65圍70圍

遇過真係有女人話自己35C 我都唔知俾咩反應好,哪來的35

35呢D似跟報紙咁寫上胸圍+cup
所以我一開始先話佢係紅巴
點估到真係有女人連65圍70圍都唔知

我淨係知自己著開咩碼
大圍馬頭圍就聽過

咁咪易著錯囉,人地俾咩你就著咩,好多sales亂俾size人架

我淨係知自己著開咩碼
大圍馬頭圍就聽過

咁咪易著錯囉,人地俾咩你就著咩,好多sales亂俾size人架

著開唔代表就等於一定岩
而且第一頁係有解釋65圍70圍係點得出黎,你無睇就去睇下,無論你係男又好女又好,大大聲係到話唔識係無用,要自己去了解,無人係天生識,依到每個人都係自己學返黎

我淨係知自己著開咩碼
大圍馬頭圍就聽過

著開唔代表就等於一定岩
而且第一頁係有解釋65圍70圍係點得出黎,你無睇就去睇下,無論你係男又好女又好,大大聲係到話唔識係無用,要自己去了解,無人係天生識,依到每個人都係自己學返黎

標題咪寫左先睇第一頁後發問

我淨係知自己著開咩碼
大圍馬頭圍就聽過

著開唔代表就等於一定岩

標題咪寫左先睇第一頁後發問

其實我有睇過 不過無留意

我淨係知自己著開咩碼
大圍馬頭圍就聽過

著開唔代表就等於一定岩

好惡咩 唔好意思,我唔係想兇你
只希望男又好女又好,都學識計bra size

嚇到我摺埋

頂 個陣完全唔知你係有J

有J唔通話你知咩
利申:紅絲扮有J

絲打有咩理由唔知咩65圍70圍

睇港姐見有33又有35
33.5都有
究竟點樣度

學上面咁講,上胸圍數+cup啦
35C其實應該係89cm上胸圍(35寸上胸x返2.54變返cm),C cup相差15cm,減返個數就係74cm下胸圍,係75C
33.5就差唔多85cm上胸圍咁

Northerly d bra真係唔錯 係日本買咗2個,又平又靚
想問下咁多位,如果黎m前幾日個胸好漲覺得個bra好緊,係咪要買大啲 但個bra未黎/黎完m就會啱返size

啱啱上佢online shop 睇
個人幾鍾意佢可以用bra size 搵bra
唔會睇啱款先發現冇做自己個size

有絲打會買一至兩個 cup數大少少既bra for 黎m 著
我就冇乜點漲男朋友講淨係手感會明顯彈手左
所以黎m著返開口杯就冇事
Northerly d bra真係唔錯 係日本買咗2個,又平又靚
想問下咁多位,如果黎m前幾日個胸好漲覺得個bra好緊,係咪要買大啲 但個bra未黎/黎完m就會啱返size

啱啱上佢online shop 睇
個人幾鍾意佢可以用bra size 搵bra
唔會睇啱款先發現冇做自己個size

有絲打會買一至兩個 cup數大少少既bra for 黎m 著
我就冇乜點漲男朋友講淨係手感會明顯彈手左
所以黎m著返開口杯就冇事

多謝絲打介紹
好靚 平平地可以買返嚟玩吓
想買按摩油得閒按下胸
有無絲打有推介?
想買按摩油得閒按下胸
有無絲打有推介?

彩豐行有好多選擇 又平
想買按摩油得閒按下胸
有無絲打有推介?

彩豐行有好多選擇 又平

想買按摩油得閒按下胸
有無絲打有推介?

彩豐行有好多選擇 又平

想買按摩油得閒按下胸
有無絲打有推介?

彩豐行有好多選擇 又平

呢隻我一用就成個胸出晒濕疹
想買按摩油得閒按下胸
有無絲打有推介?

彩豐行有好多選擇 又平

絲打們有冇咩無肩帶嘅bra好介紹
之前淘左一個 唔岩size又好硬
近排響fb見到台灣果個"日不落無肩帶" 望落好似幾好咁
但網上評價好壞參半
屋企都唔少露肩裝 好想買返件好著嘅
但網上評價好壞參半

第一頁 唔好做伸手黨
但網上評價好壞參半

第一頁 唔好做伸手黨

sor 唔識英文睇唔到 依家見到啦
想買按摩油得閒按下胸
有無絲打有推介?

彩豐行有好多選擇 又平

想買按摩油得閒按下胸
有無絲打有推介?

彩豐行有好多選擇 又平

https://www.facebook.com/Satami/posts/10155709269948415
唔知係咪新出,有冇絲試過
想買按摩油得閒按下胸
有無絲打有推介?

彩豐行有好多選擇 又平

想買按摩油得閒按下胸
有無絲打有推介?

彩豐行有好多選擇 又平

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞