[先睇第一頁後發問]絲打係邊度買bra?#6

1001 回覆
39 Like 4 Dislike
背好厚肉又寒背, 喺satami買左個bra防寒背束衣, 希望work

背肉可以做運動減
記得得閒提下自己唔好寒背呀

我想問點解呢個post個個去到e, f咁大

新一代大把女仔去到咁大,不過普通人覺得e,f 就要藍球咁大先覺得身邊嘅人細
唔通人地同每一個人講「我有e」「我有f」咁咩
利申岩岩好I cup

新一代大把女仔去到咁大,不過普通人覺得e,f 就要藍球咁大先覺得身邊嘅人細
利申岩岩好I cup

呢個真 同埋好多都係細圍大cup 65呀70呀
睇落其實唔係真係咁大
要望落真係大 一係要好似檸絲咁 一係要個圍有翻咁上下

利申岩岩好I cup

睇落其實唔係真係咁大

老實講,我係e cup 之前都俾人話我無波
而家啲人會知我有大波波但係同佢講咩cup 佢個口會嚇到合唔埋

利申岩岩好I cup

睇落其實唔係真係咁大

老實講,我係e cup 之前都俾人話我無波
而家啲人會知我有大波波但係同佢講咩cup 佢個口會嚇到合唔埋

想知檸絲豐胸秘訣 伸手黨

其實我都唔知關唔關事,我細細個就好中意食雞嘅
講緊係6,7歲人仔可以自己成隻雞清晒果種程度
後尾八歲已經黎m,應該係激素太多 我諗有啲關係。
果陣波波開始發育,應該小六就岩岩c 左右
後尾都係正常地一年大小小咁,中間試過因為m 痛得好犀利,食過一排白鳳丸調理
到後尾識左而家個男朋友,果陣d cup
其實佢好滿意嘅不過我知佢中意大波波,所以就日日自己沖涼果陣每邊按二百下每日咁做 好撚攰
後尾直情交埋俾佢 見親面有得揸就會揸,佢係會用力到爆晒微絲血管咁 一齊5年就d>i cup 了

我都唔知邊個先係最重點,惟有打晒出黎
最後俾大家參考下,我老母生完仔先有a cup 咁多多

其實我都唔知關唔關事,我細細個就好中意食雞嘅
講緊係6,7歲人仔可以自己成隻雞清晒果種程度
後尾八歲已經黎m,應該係激素太多 我諗有啲關係。
果陣波波開始發育,應該小六就岩岩c 左右
後尾都係正常地一年大小小咁,中間試過因為m 痛得好犀利,食過一排白鳳丸調理
到後尾識左而家個男朋友,果陣d cup
其實佢好滿意嘅不過我知佢中意大波波,所以就日日自己沖涼果陣每邊按二百下每日咁做 好撚攰
後尾直情交埋俾佢 見親面有得揸就會揸,佢係會用力到爆晒微絲血管咁 一齊5年就d>i cup 了

我都唔知邊個先係最重點,惟有打晒出黎
最後俾大家參考下,我老母生完仔先有a cup 咁多多

Cls 好有衡心呀 你同你男友都
大家有無發現#1嗰度 [(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講] 條link同(2)一樣?
啱啱諗住追晒所有post 點知睇咗幾頁先覺得唔對路
有個問題想問 我照#1度 度到我係b 但之前去幾間唔同bra舖度 度出黎係d 而我試d既胸圍又啱身㗎喎 而試細cup數既胸圍 就有少少壓胸咁(杯邊個位明顯凹過露出黎同包住既胸肉)
咁係咪姐係我度錯左

我都睇開呢條片按 按左係脹左
長期努力升左一cup

大約四個月左右 B上到C
我有用埋按摩油按

長期努力升左一cup

我有用埋按摩油按

有個問題想問 我照#1度 度到我係b 但之前去幾間唔同bra舖度 度出黎係d 而我試d既胸圍又啱身㗎喎 而試細cup數既胸圍 就有少少壓胸咁(杯邊個位明顯凹過露出黎同包住既胸肉)
咁係咪姐係我度錯左

Cls 好有衡心呀 你同你男友都

其實我無 自己按左年令已經攰到癲左
後尾直情推晒俾男朋友
大家有無發現#1嗰度 [(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講] 條link同(2)一樣?

係喎 我都係照上個post copy
下個post 改返
咁係咪姐係我度錯左

有機會係因為個bra size 偏細/design 問題(例如上薄下厚)/其實根本唔岩身

係喎 我都係照上個post copy
下個post 改返

長期努力升左一cup

我有用埋按摩油按

我都暫緩左 諗住試下陸永老婆講個支豐胸膏
升到d就心滿意足

長期努力升左一cup

我有用埋按摩油按

我都暫緩左 諗住試下陸永老婆講個支豐胸膏
升到d就心滿意足

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞