[先睇第一頁後發問]絲打係邊度買bra?#6

1001 回覆
39 Like 4 Dislike

70f 睇圖真係唔似喎
我同事70d好似仲勁過你

70f 睇圖真係唔似喎
我同事70d好似仲勁過你

實際仲有啊 我上次想買 fb inbox佢地問要唔要改
佢話某啲款70圍但實質個圍其實係60 我諗足65既絲打可以照買70圍
但我著開改到五十幾 佢先再建議我俾錢改

實際仲有啊 我上次想買 fb inbox佢地問要唔要改
佢話某啲款70圍但實質個圍其實係60 我諗足65既絲打可以照買70圍
但我著開改到五十幾 佢先再建議我俾錢改

想組團買
btw其實你地啲bra著幾耐就換?
想討論下胸托
好似無人回咁

我有著開啊

我自己買左六款 可能好彩 全部都好集中啵
想討論下胸托
好似無人回咁

我有著開啊

著咩牌呀 大約幾錢
同咩有冇實際效用
因為打算淘 鋪驚會好貴

佢係覆得好慢
係mm買75c
平時扣到最入,岩岩買個陣著完好fit好有肉咁,幾個月後就有無咁滿既感覺,以為自己瘦左,但買左個新既一樣size既又著番好滿既感覺,其實係咪著著下會個圍會鬆左?下次洗唔洗買70好啲呢
想討論下胸托
好似無人回咁

我有著開啊

著咩牌呀 大約幾錢
同咩有冇實際效用
因為打算淘 鋪驚會好貴

玉如呀 我主要係收背肉同副乳
著完背脊望落真係平晒
同埋係集中左好多
但會容易吱肉(胸圍變左壓胸)
係mm買75c
平時扣到最入,岩岩買個陣著完好fit好有肉咁,幾個月後就有無咁滿既感覺,以為自己瘦左,但買左個新既一樣size既又著番好滿既感覺,其實係咪著著下會個圍會鬆左?下次洗唔洗買70好啲呢

係 洗得多會鬆
你試下70C/D 由最出開始扣
如果下圍唔會好緊 就可以轉70圍

咁之後當你冇咁滿既時候可以再扣入一/兩格,唔洗買過新
係mm買75c

係 洗得多會鬆

佢係覆得好慢

係mm買75c

係 洗得多會鬆

Thanks, 真係唔知
不過都想再買過
係mm買75c

係 洗得多會鬆

Thanks, 真係唔知
不過都想再買過

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞