[先睇第一頁後發問]絲打係邊度買bra?#6

1001 回覆
39 Like 4 Dislike
好靚 你係平時著定屋企著?
怕唔怕承托力唔夠
我唔敢試無wire 總係覺得唔夠力咁

個墊厚唔厚架

好靚 你係平時著定屋企著?
怕唔怕承托力唔夠
我唔敢試無wire 總係覺得唔夠力咁

個墊厚唔厚架

可能唔同size個墊唔一樣🤔
厚墊我麻麻 怕熱
見到淘寶d泳衣好靚
但係得大中細碼
自己65F
買細碼驚上圍太緊
買中碼又驚下圍太鬆
有無絲打可以話我知買中定細
見到淘寶d泳衣好靚
但係得大中細碼
自己65F
買細碼驚上圍太緊
買中碼又驚下圍太鬆

買綁帶款咪唔洗理
見到淘寶d泳衣好靚
但係得大中細碼
自己65F
買細碼驚上圍太緊
買中碼又驚下圍太鬆

買綁帶款咪唔洗理

對返sister size (around 70DE) 買綁帶款 應該會啱杯又唔怕圍唔啱
見到淘寶d泳衣好靚
但係得大中細碼
自己65F
買細碼驚上圍太緊
買中碼又驚下圍太鬆

買綁帶款咪唔洗理

對返sister size (around 70DE) 買綁帶款 應該會啱杯又唔怕圍唔啱

細圍大cup 基本上無得揀九成都要綁帶款咖啦
見到淘寶d泳衣好靚
但係得大中細碼
自己65F
買細碼驚上圍太緊
買中碼又驚下圍太鬆

買綁帶款咪唔洗理

男朋友嫌綁帶款太性感同唔安全
唔俾買
見到淘寶d泳衣好靚
但係得大中細碼
自己65F
買細碼驚上圍太緊
買中碼又驚下圍太鬆

買綁帶款咪唔洗理

唔俾買

咁多要求咁叫佢揀埋俾你搵款大cup 細圍又唔綁帶咖啦
男人識條鐵咩 同佢講再嘈我著鯊魚衣
夠晒安全唔性感
見到淘寶d泳衣好靚
但係得大中細碼
自己65F
買細碼驚上圍太緊
買中碼又驚下圍太鬆

買綁帶款咪唔洗理

唔俾買

咁你買套m碼自己改短條帶去咪得
見到淘寶d泳衣好靚
但係得大中細碼
自己65F
買細碼驚上圍太緊
買中碼又驚下圍太鬆

買綁帶款咪唔洗理

唔俾買

咁你買套m碼自己改短條帶去咪得

我見到

我都睇開呢條片按 按左係脹左
長期努力升左一cup

今日去左hafina睇 本身以為五百蚊左右 睇下70g既有乜款 然後佢介紹有我size既款都要成七幾八百蚊 貴到唔捨得買 雖然d款係靚過satami 又少女 但我仲係學生真係負擔唔到
除左等去台灣旅行買平又少女款既bra 我唔知點算
今日去左hafina睇 本身以為五百蚊左右 睇下70g既有乜款 然後佢介紹有我size既款都要成七幾八百蚊 貴到唔捨得買 雖然d款係靚過satami 又少女 但我仲係學生真係負擔唔到

peach john days咪有70G囉,200幾咋

等我揾日去睇下先 因為我之前有買過peach john 但覺得一般 平時著開satami 但因為想要靚d既款先去hafina睇下

等我揾日去睇下先 因為我之前有買過peach john 但覺得一般 平時著開satami 但因為想要靚d既款先去hafina睇下

唔介意網購嘅我上個post 尾推介左幾個網都有你呢個cup
黎緊我都諗著試其中一個

背好厚肉又寒背, 喺satami買左個bra防寒背束衣, 希望work
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞