[先睇第一頁後發問]絲打係邊度買bra?#6

1001 回覆
39 Like 4 Dislike

巴打留明
有冇絲打想買bodibra?
可以半價用membership d 錢!
因為我用唔晒

因為我用唔晒

呢度大部分絲打都唔likey bodibra
Mm好定莎娜美好 ?

我上個post先問過
2個brand都有人話好
咁我就自己去左試
我去試mm先,一黎sales態度已經係麻麻
二黎我覺得包得唔太好

跟住上星期去左試satami,sales態度唔錯
同埋d bra都包得好好
不過d款就冇mm咁靚

但個個人胸型都唔同,都係自己去試左先會好d
因為我用唔晒

可唔可以講下點解
因為我用唔晒

可唔可以講下點解

料又cheap 價錢又貴 啲sales 又成日sell 人買package 又要聽佢地啲「顧問」揀款無得自己揀

兩個字講晒:垃圾
想個波dur 到似猩猩咁可以放心著
因為我用唔晒

可唔可以講下點解

料又cheap 價錢又貴 啲sales 又成日sell 人買package 又要聽佢地啲「顧問」揀款無得自己揀

我個fd話佢戴完之後個胸型靚左好多
講到好好咁
但佢話成千蚊一個 我真係唔敢行入去

講到好好咁

著岩size 咪胸型靚囉 任何bra 只要岩size,帶得岩就靚靚胸型
唔係著左成千蚊個bra 就曉飛囉

講到好好咁

著岩size 咪胸型靚囉 任何bra 只要岩size,帶得岩就靚靚胸型

佢講到戴完一排, 就算唔戴bra
個胸型都有變靚左
講到好神

個胸型都有變靚左
講到好神

帶岩bra 係唔帶bra 個胸型都會靚左
帶左bra 先靚果啲叫假象咋
醒啦 呢度大把絲打aa-i cup 都有,帶咩brand bra 都有
唔通個個帶bodibra 先會靚咩
再講佢都係出到正常碼G 咋嘛

個胸型都有變靚左
講到好神

帶岩bra 係唔帶bra 個胸型都會靚左
帶左bra 先靚果啲叫假象咋
醒啦 呢度大把絲打aa-i cup 都有,帶咩brand bra 都有
唔通個個帶bodibra 先會靚咩
再講佢都係出到正常碼G 咋嘛

我冇打算買呀不過
聽到個價錢都嚇走左我

我冇打算買呀不過
聽到個價錢都嚇走左我

記得有絲打講過話佢最平$356 係得一兩款
啲「顧問」又唔貴唔揀俾你
仲要買咁貴都係made in china

我冇打算買呀不過
聽到個價錢都嚇走左我

我search過佢地sell買package好癲下
下下萬幾二萬蚊

我冇打算買呀不過
聽到個價錢都嚇走左我

我search過佢地sell買package好癲下
下下萬幾二萬蚊

唔係點跑數 同美容院sales 一樣

講到好好咁

唔quote 啦好長 當然好詳細
其實與其話鹹魚青菜各有所好,不如話其實好多人都係乜都唔識盲中中就 唔係68點開完一間又一間 (雖然佢唔係專賣bra,但的確好多人買佢啲bra )

另外我自己對尖杯圓杯無乜特別喜好 岩著就好

講到好好咁

好詳細
唔quote 啦好長 當然好詳細
其實與其話鹹魚青菜各有所好,不如話其實好多人都係乜都唔識盲中中就 唔係68點開完一間又一間 (雖然佢唔係專賣bra,但的確好多人買佢啲bra )

另外我自己對尖杯圓杯無乜特別喜好 岩著就好

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞